Titokzatos okok miatt került ki a csapatból az FTC gólvágója

Titokzatos okok miatt került ki a csapatból az FTC gólvágója

Lapértesülés szerint Aleksandar Pesicnek Dibusz Dénes csapatkapitánnyal volt összetűzése, ezért kikerült a bajnokcsapat keretéből.

Tavasszal négy bajnokin és egy Magyar Kupa-mérkőzésen összesen négy gólt és két asszisztot jegyzett a Ferencváros támadója, Aleksandar Pesic, a Puskás Akadémia elleni múlt hétvégi találkozón viszont meglepetésre a meccskeretbe sem nevezte őt Dejan Stankovic. A vezetőedzőt meg is kérdezték arról a lefújást követő sajtótájékoztatón, hogy miért maradt ki honfitársa, Stankovic azonban csak annyit válaszolt, hogy: „Csak azokról a játékosokról kívánok beszélni, akik játszottak, vagy a kispadon voltak.”

A csakfoci.hu információi szerint fegyelmi vétség állhat a háttérben: Pesicnek nemrégiben Dibusz Dénes csapatkapitánnyal volt vitája, de korábban is adódtak vele problémák.

Hírdetés

A portál megkereste a klubot is, amely közölte: „Aleksandar Pesic fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül.”

A 31 éves csatár a nyáron érkezett a Crvena zvezdától, ebben az idényben összesen 29 mérkőzésen 12 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »