Szolnok polgárai nem kérnek Karácsonyból sem

Szolnok polgárai nem kérnek Karácsonyból sem

A főpolgármester Kármán Irént támogatja a megyeszékhelyen, a kommentelők szerint jó párost alkotnak. A Momentum jelöltje mögül minden helyi baloldali politikus kihátrált már, ma délután pedig a Jobbik is bejelentette, hogy inkább a DK jelöltjét támogatja Szolnokon.

A szolnoki baloldal döbbenten vette tudomásul, hogy a városban szivárványkoalíciós párttársaival is összevesző Kármán Irén jobb híján Karácsony Gergely oldalán kíván szavazókat keresni. Az alföldi megyeszékhelyen a baloldali összefogás előválasztási képviselőjének először a múltja – Portik Tamáshoz fűződő, ahogyan Kármán jellemzett: Gyengéd érzelmi szál – mellett a városhoz való kötődésének teljes hiánya volt az, ami miatt hiteltelenné vált. A múlt héten derült ki, Kármán megfenyegetett szocialista politikusokat, akik vállalhatatlannak minősítették személyét, de már a helyi Momentum tagjai sem állnak szóba pártjuk jelöltjével.

A Jobbik szerint a jelölt azoknak a minimális kritériumoknak sem felel meg, amit a szolnokiak elvárnak egy őket képviselő politikustól, ráadásul nehezményezik Kármán Irén azon kijelentését, hogy ő most az újságírásból szakmát váltva szállt be a politikába, leminősítve ezzel az országgyűlési képviselői munka társadalmi felelősségét. Szerintük ha valaki szakmának nevezi a képviselőséget, az semmi mást nem akar ebből, csak pénzt. A szolnoki baloldal tehát elutasítja Kármán Irént, aki napról napra más országos politikus társaságában próbálkozik kampányolással Szolnokon.

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szöveg

Dr. Kármán Irén – Momentum jogász, újságíró a korrupció mentes, tiszta közélet elkötelezett híve. Jász-Nagykun-Szolnok megyében született, ott nőtt fel, szereti az Alföldet, városait, falvait és különleges növény- és állatvilágát.

🟣 Szeretné, ha az országot olyan emberek irányítanák, akik nem magánrepülőgépeket akarnak vásárolni, hogy luxusutakon költsék el az adófizetők pénzét, és nem drága karórákban, ékszerekben, pénzben mérik az emberi értéket, nem azt mondják, hogy „a…

Továbbiak

Miután a megyeszékhelyen már senki nem áll Kármán Irén mellé, a Facebookon Karácsony Gergely és Szabó Tímea között tűnt fel egy fotón, a képleírásból az derült ki, hogy a Párbeszéd minden botránya ellenére támogatja a politikus-jelöltet. A szolnokiak nehezményezték, hogy a politikai babérokra pályázó Kármán Irén jogászként hivatkozik önmagára, de valójában a jogvégzett lenne a helyes jelző, mert tudomásuk szerint soha nem dolgozott jogi területen. Közösségi oldalán is arra panaszkodott néhány hónapja, hogy biztos megélhetés hiányában betegápolásból él.

A Jobbik erre utalt, amikor kijelentette, szerintük a szolnoki baloldal jelöltje, amellett hogy hiteltelen és nem lakik és nem is dolgozik a városban, egzisztenciális okokból sem felel meg a választópolgárok által megkívánt minimális kritériumoknak.

Hírdetés

Kármán Irén újságíró, állítólagos elrablása után sorra adta az interjúkat Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

A városban a maffiakapcsolatai miatt gúnynevet kapó Kármán Irén arrogáns stílusával, a közösségi médián keresztül is követhető lekezelő, felsőbbrendű kioktatásaival teljesen elvesztette az emberek bizalmát.

A szolnokiak szerint Karácsonnyal jó párost alkotnak, ahogyan 14 éve az újságírónő hazudott folyamatosan meg nem történt elrablásáról és bántalmazásáról, Budapest főpolgármestere pont ugyanúgy veszett el a nem létező nyelvvizsgája és a tudományos címe nyomán kialakuló hazugságspirálban.

A Párbeszéd is valótlan állításokkal kampányol a jelölt mellett, azt állítják Kármánról, hogy helyi, így ismerheti a megyeszékhely problémáit. A szolnoki nehézségekkel szemben a korrupciót viszont egészen közelről ismerheti, hiszen a szolnoki baloldal szerint baráti kapcsolatai révén többször nyaralt Horvátországban Budapest egykori főpolgármesterének villájában.

Demszky Gábor nyaralójának ügyébena horvát adóhatóság is vizsgálatot indított, a Nacional nevű lap szerint a politikus csalást követett el az ingatlan értékének bevallásakor. Ráadásul fantom cégekkel építtette fel azt, majd az egyik fővárosi cég nevére vásárolt luxus terepjáróval ment nyaralni adriai ingatlanába.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „SZIRÁKI PÁL az elÅválasztás jelöltje Jász-Nagykun-Szolnok megye 01. OEVK. JAKAB PÉTER az elÅ‘választás miniszterelnök-jelöltje dk JOBBIK”

Előválasztás 2021 🇭🇺 – A Jobbik Szolnokon Sziráki Pált, a DK jelöltjét támogatja

Sziráki Pál azt mondja: ha összefogunk, változtathatunk! A Jobbik is ebben a szellemben ült le a tárgyalóasztalokhoz. Nélkülünk nem lesz kormányváltás, de a fő célhoz, a rendszerváltáshoz széles körű összefogásra van szükség. Ezt a lehetőséget 2014-ben és 2018-ban is elszalasztottuk, de most nem fogjuk. Remegjen a hatalom bajsza, és a helytartóié is!

➡️ Ahol mi tudunk legtöbbet tenni, örömmel v…

Továbbiak

A Jobbik közben ma délután már hivatalossá tette, nem támogatják a Momentum jelöltjét Szolnokon. Kármán helyett itt is a Demokratikus Koalíció politikusa mögé állnak be, és erre biztatják szavazóikat.

Szerintük Kármán nem ellenfél, vele semmi esélyük nincs semmilyen politikai megmérettetésen.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »