Szexuális viszonyt létesített kiskorú diákjával egy korrepetálási lehetőséget hirdető férfi

Szexuális viszonyt létesített kiskorú diákjával egy korrepetálási lehetőséget hirdető férfi

Matematikakorrepetálásra adott fel hirdetést 2019 nyarán egy élettársi kapcsolatban élő székesfehérvári férfi. A vádlott mérnöknek adta ki magát, és tanítás helyett szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal.

Hírdetés

A férfi 2019 nyarán, az interneten adott fel matematikakorrepetálásra hirdetést, ahol mérnöknek tüntette fel magát. A szülők beíratták a 15 éves lányukat a székesfehérvári lakásában tartott különórákra – közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

Az élettársi kapcsolatban élő „tanár” kihasználta a magánórákat, és tanítás helyett szexuális kapcsolatot alakított ki a kiskorúval.

A lány édesanyja megbotránkozott a lánya és a férfi közötti üzenetváltásokon, és közölte, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt a különórákra. A férfi folytatta diákjával a szexuális viszonyt, miközben a tapasztalatlan, naiv fiatal lányt érzelmileg befolyásolta. Az aktusok alatt egyre durvább szexuális cselekményeket követelt a vádlott, emellett megalázta és bántalmazta a kiskorút.

A sértett lerontotta a jó tanulmányi eredményeit, és családjától eltávolodott. A férfival függőségi, fölé- alárendeltségi viszonyba kerültek. A lány 2019 decemberében még tagadta a kapcsolatot, majd néhány hónap múlva az egyik rokonának mesélt a történtekről.

A vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt 8 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte a Székesfehérvári Törvényszék.

Az eljárás a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik másodfokon. A Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványozta, hogy a vádlottat végleges hatállyal tiltsák el minden olyan foglalkozástól, ahol gyermekekkel kerülhetne kapcsolatba.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »