Szeptembertől Marek Gudiak vezeti a köztévé 5 perc múlva 12 című műsorát

Szeptembertől Marek Gudiak vezeti a köztévé 5 perc múlva 12 című műsorát

Szeptembertől Marek Gudiak vezeti a közszolgálati televízió 5 perc múlva 12 című vitaműsorát – tájékoztatott Andrea Pivarčiová, az STVR marketing- és kommunikációs osztályának megbízott vezetője.

Gudiak eddig gazdasági műsorokban dolgozott, továbbá az RTSV :24 hírcsatornájánál. A közmédia első számú politikai vitaműsorának vezetését szakmai kihívásnak tekinti. „Tudatosítom a felelősségemet, a nézőkkel szemben is, különösen a mostani időkben, amikor a társadalom összefogására van szükség, de a politika gyakran megosztja az embereket” – hangsúlyozta az új műsorvezető.

Hírdetés

Gudiak Marek Makarát és Marta Jančkárovát váltja. Makara saját kérésére a közmédia :24 csatornájánál folytatja. Jančkárovának egyéb projektekben való részvételt ajánlott fel az STVR. „Mindkettejük munkáját nagyra tartjuk és továbbra is számolunk velük, sokéves tapasztalataik vannak” – jelentette ki Mária Hlucháňová, az STVR hírműsorainak megbízott vezetője.

A közmédia Szombati párbeszéd című műsorát ősztől is Matej Baránek, a szlovák közszolgálati rádió műsorvezetője fogja vezetni.

teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »