Sört, vizet az üvegért

Sört, vizet az üvegért

Palackozott ásványvízre vagy sörre cserélhetik a sepsiszentgyörgyiek a háztartásaikban felhalmozódott, fölöslegessé vált üvegpalackokat, befőttesüvegeket az év első üveggyűjtésén, melyet a Tega Rt. március 31-én és április 1-jén szervez.

A köztisztasági társaság munkatársai ezúttal is hat helyen veszik át az üvegeket: a Szemerja negyedben a Szabó Kati Sportcsarnok melletti parkolóban, az Olt negyedben a Penny Market szomszédságában, a Kós Károly úton a régi kenyérgyárnál, az Állomás utcában a buszpályaudvarral szemben, a Kálvin téri parkolóban, valamint a hulladékudvarban, az Energia utca 2. szám alatt. A Tega Rt. jelezte, pénteken 12 órakor kezdődik az akció, szombaton azonban már korábban, 10 órától fogadják az érdeklődőket. Az üvegszüret mindkét napon 19 óráig tart.

Hírdetés

Máthé László igazgató szerint ez a társaság egyik legnépszerűbb akciója, és amíg van érdeklődés, mindenképp tartanak üveggyűjtést. Tavaly három alkalommal lehetett leadni a fölöslegessé vált üvegeket Sepsiszentgyörgyön az alkalmi gyűjtőpontokon, a legutóbbi, szeptember végén zajlott akción több mint 60 tonna üveg gyűlt össze. (dvk)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »