Megállt a labda a levegőben – focimeccset látogatott a Betyársereg

Megállt a labda a levegőben – focimeccset látogatott a Betyársereg

Egy fertőszentmiklósi megye III-as futballmeccsen a vendég Iván település csapatának többségében cigányokból álló szurkolói próbáltak ujjat húzni a Betyársereg három tagjával. Lett belőle egy remek meccslátogatás a harcosok részéről.

Az egyik betyár fia a Fertőszentmiklós csapatában focizik, ők ezért voltak jelen a sporteseményen. A három Seregtag természetesen megállt a 25-30 fős iváni szurkolótársasággal szemben, akik támadni nem mertek. Ehelyett a szokásos fenyegetőzésbe kezdtek, többek közt a családtagok bántalmazásával próbáltak ijesztgetni. Az esetnek hamar lett folytatása. Mivel a Betyársereg egy szoros bajtársi, testvéri közösség, ezért a hírre nagyjából 60-70 betyár indult el  Iván község felé, hogy a következő heti focimeccsre ellátogassanak.

Hírdetés

A hazafiakat több tucat rendőr várta a falu határánál. A korrektül viselkedő egyenruhások az igazoltatás után továbbengedték és elkísérték a határozott fellépésű betyárcsoportot az iváni futballpályához. Harcosaink látványa döbbenetet okozott a nézők és a focisták között, és komoly riadalmat keltett a korábbi fenyegetőző társaság soraiban. A senkiházi, gyáva hőzöngők a rendőrök mögé bújva inkább már az eset békés rendezését szorgalmazták. Az üzenetet a Betyársereg a szokott erélyes fellépésével átadta, a nagypofájú banda pedig jól megértette.
Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz.

A Megállt a labda a levegőben – focimeccset látogatott a Betyársereg bejegyzés először Betyársereg-én jelent meg.


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »