Schäfer András a hetedik forduló álomcsapatában

Schäfer András a hetedik forduló álomcsapatában

A szlovák élvonalbeli bajnokság hetedik fordulóján is túl vagyunk. A hétvégén DAC-Slovan rangadóra is sor került, amely döntetlennel zárult. A hetedik forduló után pedig a Fortuna Liga ezúttal is kihirdette a hétvége legjobbjaiból álló kezdőcsapatot, amelyben a DAC-játékos is helyet kapott.

A Fortuna Liga hétvégi fordulója után ismét kihirdették a hetedik forduló álomcsapatát. A DAC-Slovan rangadó egy remek mérkőzést hozott, ahol több remek egyéni teljesítmény is született.

A hétvége legjobbjai között megtalálhatjuk a DAC magyar válogatott kulcsemberét Schäfer Andrást is, aki parádés gólt szerzett a Slovan elleni rangadón, így nem hiányozhat ezúttal sem a forduló legjobbjaiból, ráadásul sorozatban másodszor került be a forduló álomcsapatába.

Hírdetés

Schäfer az idei szezonban már harmadik alkalommal került be a forduló álomcsapatába.

A DAC-Slovan rangadó után további két pozsonyi futballista is bekerült a hetedik forduló legjobbjai közé a grúz Jaba Kankava, valamint az egyenlítő találatot jegyző cseh Jaromír Zmrhal.

A forduló legjobb játékosa a zsolnai Dávid Ďuriš,

de csapata a Zsolna hazai 3-1-es vereséget szenvedett a Trencséntől A legtöbb játékos pedig éppen a trencséniektől került be a forduló legjobbjai közé, hárman is.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »