Révész Attila benyújtotta felmondását az élvonalból kiesett Kisvárdánál

Révész Attila benyújtotta felmondását az élvonalból kiesett Kisvárdánál

A Kisvárda sportigazgatója szerint több tényező vezetett ahhoz, hogy a labdarúgócsapat kiesett az élvonalból, de a saját felelősségét vállalva benyújtotta felmondását.

Révész Attila elmondta, miért rúgta ki a 3. fordulóban Kruscsicsot, és ki  veszi át a Kisvárda irányítását | M4 Sport

Hírdetés

Révész Attila – m4sport

„Azzal, hogy sokkal kevesebbet tudtam a napi munkába beletenni, hibát követtem el, de különböző okok miatt nem tehettem, ezért én a héten az írásbeli felmondásomat már beadtam. A május 31-ig történő munkavégzés alatt megpróbálok mindent átadni, illetve megtalálni azt az ügyvezetőt a kft. élélre és azt a sportigazgatót, aki a későbbiekben tudja vinni az ügyet” – mondta Révész Attila az M1 aktuális csatornának. – „Egy jól összerakott, anyagilag rendben lévő klubbal meglehet az esély a következő szezonra is. A szándék így is egyértelmű, hogy harcban legyünk a feljutást érő pozíciókért” – tette hozzá.
   
A vártnál gyengébb szereplés okai között említette, hogy az idény elején a pálya használhatatlansága miatt sok mérkőzést kellett idegenben játszaniuk, a fiatal-szabály miatt gyengültek, novemberben edzőváltás történt, ráadásul több olyan játékos, akinek meghatározó szerepet szántak, csalódást okozott. A sportigazgató úgy látta, hogy Feczkó Tamás vezetőedzőnek kellett volna vállalnia konfliktusokat azokkal a játékosokkal, akikből így lehet kihoznia a legjobbat.
   
Ugyanakkor úgy fogalmazott, valószínűleg Feczkóval kezdi majd a klub az új idényt. A stábbal azonban nem volt elégedett Révész Attila, mert szerinte „a vezetőedző olyan embereket vitt maga mellé, akik csak az ő igazát, az ő személyiségét erősítették”.
   
„Már az elején mondtam, nagyon nehéz szezon lesz és ez be is igazolódott. Visszajött a fiatal-szabály, próbáltunk fiatal magyar játékosokat is a keretbe hozni, de ennek köszönhetően megtört a lendület, a folyamatosság, a tudatosság, ami jellemzett minket” – mondta értékelésében.
   
Emlékeztetett rá, hogy évről évre a hiányposztokra próbáltak igazolni, de az elmúlt két évben már a szabályoknak való megfelelés vezérelte őket, és az eredmények azt mutatják, hogy ez nem igazán sikerült.
   
Visszautalt a téli nyilatkozatára, amelyben úgy fogalmazott, hogy a játékoskeret erőssége alapján többre hivatott a csapat, de mivel ezt nem sikerült bizonyítani, azt mondta: nagy mértékű a csalódás benne.
   
A Kisvárda a 11. helyen végzett az NB I-ben, így utolsó előttiként búcsúzott.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »