Rejtélyes vírus ütötte fel a fejét a holland futballválogatottban

Rejtélyes vírus ütötte fel a fejét a holland futballválogatottban

Öt játékost is haza kellett küldenie Ronald Koeman szövetségi kapitánynak a franciák elleni Eb-selejtező előtt.

Hatalmas gondokkal küzd a holland fociválogatott szövetségi kapitánya, Ronald Koeman, miután a csapatot sújtó vírusfertőzés miatt öt játékosára sem számíthat a Franciaország és a Gibraltár elleni Eb-selejtezőn – írja az Origo.

A holland fociszövetség a hivatalos oldalán közzétett közleményben tudatta, hogy csütörtök reggel Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman és Bart Verbruggen is elhagyta a válogatott edzőtáborát, ugyanis mindannyian vírusfertőssel küzdenek.

Hírdetés

Ronald Koeman szövetégi kapitány a megbetegedések miatt edző három cserét eszközölt: Ryan Gravenberch (Bayern München), Kjell Scherpen (Vitesse) és Stefan de Vrij (Inter) került be a keretbe.

A hollandok a vb-döntős Franciaországgal március 24-én, pénteken 20.45-kor találkoznak, majd március 27-én, hétfőn Gibraltárral mérkőznek meg.

Nyitókép: Cody Gakpo, miután gólt fejelt a labdarúgó-világbajnokság A csoportjának első fordulójában játszott Szenegál-Hollandia mérkőzésen a dohai al-Tumama Stadionban 2022. november 21-én. MTI/AP/Luca Bruno

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »