Demonstrált a Mi Hazánk és a transzneműek is

Demonstrált a Mi Hazánk és a transzneműek is

Antiglobalista tüntetést tartott vasárnap Budapesten a Mi Hazánk. „Mutassuk meg, hogy van még igazi antiglobalista erő Magyarországon! Mondjunk NEM-et a WHO-szerződésre! NEM-et a vendégmunkásokra! IGEN-t a készpénzhasználatra” – foglalták össze a rendezvény mondanivalóját.

Antiglobalista tüntetést tartott vasárnap Budapesten a Mi Hazánk. „Mutassuk meg, hogy van még igazi antiglobalista erő Magyarországon! Mondjunk NEM-et a WHO-szerződésre! NEM-et a vendégmunkásokra! IGEN-t a készpénzhasználatra” – foglalták össze a rendezvény mondanivalóját.

Az eseményre vidékről buszokkal tervezték utaztatni a résztvevőket, a tervek szerint öt útirányból indítottak buszokat, mi a rendezvény környékén hármat láttunk. A tömeg a Külügyminisztérium előtt gyülekezett, és itt zajlottak az első beszédek is, és amíg azok el nem kezdődtek, zöld vödrökbe ötforintosokat gyűjtöttek. Ennek oka az, hogy Torockai korábban egy végrehajtónak megítélt pár milliós bírságot ötforintosokban fizetett meg, pontosabban öntött a végrehajtóra. Most újabb eljárás van ellene, ez 21 millió forintról szól, és amennyiben ezt is megítélik ellene, akkor hasonló módon tervezi átadni.

A Himnusz eléneklése után Tóth-Beeri Szilvia lépett a színpadnak kialakított kisteherautó platójára (a’la Magyar Péter) és arról beszélt, hogy ha a végrehajtó maffia 21 milliós sérelemdíjat követel Toroczkai Lászlótól, vajon mennyit érdemelnének az oltáskárosultak, akiket megnyomorítottak.

Elmondta még, hogy a haza pénzen nem megvehető, nem eladó és meg kell tartanunk egészségügyi önrendelkezési jogunkat.

Utána Szakács Árpád publicista lépett a mikrofon elé, és arról beszélt, hogy a magyar politikai, gazdasági és kulturális elit el van telve a „tisztességével”, „bátorságával”, „megvesztegethetetlenségével”, azonban felfedték hamis arcukat is, hiszen a keresztény és konzervatív szlogenjük csak cirkuszi kellék. Érthetetlen számára, hogy ennek ellenére miért tapsolja őket vissza a közönség újra és újra a hatalomba.

Kijelentette, hogy kizárólag a csőcselék és a prófétái hirdetik a mennyiség elvét a minőség felett, ám a tömegembernek nincs tartása. Ez az oka annak, hogy a tömegember csak lefelé tud nézni és lefelé tud húzni, hiszen nincs értékrendje, csak papagáj módjára szajkózza a jelszavakat.

Azért sikeresek a tömegpártok, mert a tömegemberek torkán bármit le lehet nyomni, és azoknak semmiféle felelősségérzete nincs, ám egész életén át retteg. Elmondta még, hogy a tömegember azért önérzetes is, hiszen agyába vésték az egyenlőséget, és éppen ezért képes mindent lehúzni a jellemtelenség mocsarába. Persze véleménye mindig és mindenről van, ám saját gondolata igen kevés.

Kifejtette, hogy egy nép valós szabadságához biztosítani kell az információk szabad áramlását és magának az embernek kritikus módon kell gondolkodnia. A probléma az, hogy mivel a tömegember élete hajóját egy jéghegynek kormányozta, mi is elsüllyedhetnünk vele együtt.

Természetesen a Mi Hazánk Mozgalom a gondolkodó emberek közössége, olyanoké, akik mernek szembeszállni minden olyan erővel, amely a szabadságukra tör, mert fontos számukra a szabadság.

Szakács Árpád beszédének végén Novák Előd felszólítására a nagyjából 1200-1500 fős tömeg elindult a Fő utcán át az Egészségügyi Államtitkárság épülete felé.

Novák Előd a kisteherautó platóján mikrofonba mondott jelszavakkal, szlogenekkel biztatta a tömeget. Ilyeneket mondott: „Csak a pedofiloknak legyen kötelező az injekció! A bicskei pedofil vakcináját majd mi készítjük!”

A célhelyen az első felszólaló Dúró Dóra volt. Erősen populista beszédét azzal kezdte, hogy globális diktatúra helyett magyar jövőt építünk, és a küszöbön álló választásoknak pontosan ez a tétje.

Hírdetés

Hangsúlyozta, hogy az önkormányzati választásokon az ellenzéki pártok közül a Mi Hazánk Mozgalom állítja a legtöbb jelöltet, és elsőként adták le az európai parlamenti választáson induláshoz szükséges ajánlásokat is az ellenzéki pártok közül, ráadásul mind a 19 vármegyében és a fővárosban is állítottak listát. „Az első akadályt könnyedén vettük, erőt mutattunk, de a mérkőzésnek nincs vége, most fordulunk a célegyenesbe” – mondta.

Sérelmezte, hogy a magyar kormány állításai ellenére a mi pénzünkből támogatja Ukrajnát, és sorra telepíti be a vendégmunkásokat. Felhívta a figyelmet arra, hogy kiemelten fontos kérdésekben a Fidesz és a baloldal mindig együtt szavaz.

Kijelentette, hogy a Facebook világából sem kér a magyar ember, mert az minden, neki nem tetsző tartalmat cenzúráz, ráadásul manipulálja is az emberek számára megjelenő tartalmakat. Sérelmezte, hogy bár a kormány felléphetett volna Brüsszelben a Facebook ellen, ezt nem tette meg.

Beszélt a Samsung gyárról is, mely deklaráltan megnyomorította saját munkásai gyermekeinek életét. Kiemelte, hogy ez a cég most bővíti gödi létesítmény, ahová ráadásul vendégmunkásokat toboroznak.

Kiemelte, hogy sajnos a legfontosabb, mondhatni sorskérdésekben a Fidesz, Gyurcsányék, és Magyar Péterék is ugyanazt a globalizmust képviselik.

Beszédét azzal zárta, hogy

korrupció helyett elszámoltatást, Mészáros Lőrincék helyett növekvő magyar középosztályt, LMBTQ-propaganda helyett egészséges, gyarapodó magyarságot, Győzike helyett Wass Albertet, bevándorlás helyett határvédelmet, deviáns pedofilok helyett valódi gyermekvédelmet, identitásvesztés helyett hagyományőrzést, digitális nyomkövetés helyett a készpénz védelmét, világkormány helyett nemzeti szuverenitást, oltásterror helyett szabadságot, a globális diktatúra helyett pedig magyar jövőt követelt.

Patrubány Mikós, a Magyarok Világszövetségének elnöke szerint kevesen vannak, akik átlátnak a globalista WHO szitáján. Sérelmezte, hogy a WHO terveiről a Mi Hazánkon kívül senki nem beszél.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke köszönetet mondott a résztvevőknek, mert szerinte megjelenésük azt jelzi, hogy van még magyar ellenállás, vannak olyan emberek, akiket nem algoritmusok irányítanak, hanem a saját gondolataik.

Feltett egy kérdést: Ha nem létezik a globalista világ, akkor vajon miért tehet meg mindent a világot behálózó Meta? A Fidesz, Magyar Péter vagy a DK miért nem akarja betiltani a Pride-ot?

Természetesen válaszolt is rá azonnal, miszerint ennek oka az, hogy ezek az emberek nem egy önálló Magyarországban gondolkodnak, és pontosan tudják azt, hogy az internacionalista LMBTQ-lobbi jóval erősebb ennél.

Kijelentette, hogy Orbán Viktor is a globalizmus mintájára építette ki a NER-t, az pedig, hogy Magyarországon egyszerre élősködik Orbán Viktor rendszere és a globalizmus, igazi nemzeti tragédia. Ám van harmadik út, az pedig az, hogy egyszerre kell mind a kettővel szembeszállni.

Ő is hangsúlyozta, hogy bár a Fidesz és a NER „békét” akar, mégis támogatják Ukrajnát és a háborút, valamint feltette a kérdést, hogy mi az oka annak, hogy hazánk teljesen egyedül maradt az ENSZ-ben Izrael támogatásának kérdésében.

Beszélt a gazdaságpolitikáról is, megemlítve, hogy a globális nagyvállalatok helyett a magyar adottságokra, a magyar emberre kellene azt építeni, elsőként felmérve, hogy miben vagyunk jók, miben teljesítenek jól a magyarok.

Kijelentette, hogy még májusban beperlik az Astra Zenecát, és sérelmezte, hogy senki nem beszél arról, hogy betiltották a vakcinájukat. Hangsúlyozta, hogy „nemet mondunk a WHO-ra, hajlandóak vagyunk bármeddig elmenni ebben a kérdésben”, ezért az AZ után a többi vakcinagyártó ellen is pert indítanak, mert ez az első lépés ahhoz, hogy a világkormányzás felé való utat el tudják torlaszolni.

Szónoklata végén kijelentette, hogy mindent el fognak követni, hogy ne lehessen őket elhallgattatni. A megoldást abban látja, hogy meg kell indulni, hiszen ők nem bohóckodnak, és a kormányt is meg lehet állítani, meg lehet buktatni. Persze a Mi Hazánk nem Majdan téri forradalmat akar, sokkal inkább igazi, radikális, magyar utat.

Miközben a Mi Hazánk tüntetett, és felszólalóik többször is emlegették az LMBTQ-lobbit, a Duna túlsó oldalán éppen Transz Pride zajlott a Prizma Közösség szervezésében.

A szervező korábban úgy nyilatkozott, hogy

a hazánkhoz köthető jövőképünket vette el, a reményt, hogy itt valaha normális, beilleszkedett, egyenrangú polgárokként élhetnénk. Aki erősebb, szerencsésebb buborékban tud élni, vagy akinek vastagabb a bőre, az kitart, mindenki más pedig külföldön képzeli el a jövőjét. Ez tragédia.

Varga Moncsi – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »