Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól

Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól

Meghalt egy gyermek Pesterzsébeten, miután kedden, reggel egy teherautó nekiütközött egy kerítésnek. A mentők kiérkezéséig az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani gyermekét a beton alól.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint 2023. október 10-én, 7 óra 33 perckor, Budapest XX. kerület, Mártírok útján egy tehergépkocsi egy iskola udvaráról állt ki, amikor kidöntötte a kerítést, amely rádőlt egy 9 éves kisfiúra, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 48 éves tehergépkocsi vezetőjét, akit a rendőrök őrizetbe is vettek.

A szemtanúk arról számoltak be, hogy a tragédia helyszínén hangos sikoltozást és zokogást hallottak. A mentők kiérkezéséig az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani gyermekét a beton alól.

Nem sokkal később az áldozat édesapja is a helyszínre érkezett. Feleségével ölelkezve, könnyek között gyászolták elhunyt gyermeküket.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »