Pasztorációs programok Budapesten és Tahiban a gyász terhét viselőknek

Pasztorációs programok Budapesten és Tahiban a gyász terhét viselőknek

Bánat-szelídítő címmel gyászpasztorációs programokra kerül sor kétheti rendszerességgel, szerdánként Tegzes Katalin segítő nővér vezetésével a pasaréti közösségi házban és a Budapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébánia hittantermében. A Szív Lelkiségi Központban, Tahiban lelkinapokat szerveznek október végén.

A szervezők a halál közelségével és a gyász fájdalmának terhével küzdőknek, valamint a mindennapi veszteségekből való továbblépéshez szeretnének segítséget nyújtani sorstárs csoportjaikban.

Az időpontok a következők: szeptember 7., 21., október 5., 19., november 9., 23., december 7. A körülbelül másfél órás alkalmakra délelőttönként 10 órától a Pasaréti Közösségi Ház 1. emeleti termében (Pasaréti út 102., a ferences templom bal oldalánál), délutánonként 18 órától pedig a Budapest-Felsővízivárosi Szent Anna-plébánia alsó hittantermében (Aranyhal u. 1.; Batthyány tér, a templom mögött) kerül sor.

A Szív Lelkiségi Központban, Tahiban is szeretettel várnak megfontolásra és elcsendesedésre mindenkit, akit megszomorít a gyász és megbénít a veszteség. A Minden vég egy új kezdet címet viselő lelkinapokra 2022. október 25-e (kedd) és 27-e (csütörtök) között kerül sor.

Hírdetés

A jelentkezők számára elhelyezés egyágyas szobákban történik, napi háromszori étkezéssel. A költség mindezekre hozzávetőleg 20 ezer forint (Hozza személyes holmiját, törülközőt, és jelezze, ha diétát kér!)

A programvezető: Tegzes Katalin s.a. nővér, akinél a 30/462 92 72-es telefonszámon lehet jelentkezni a lelkinapokra. (Cím: 2022 Tahi Villasor 7-9., megközelítés Budapestről Volánbusszal, Tahi-hídfő megállóhelyig.)

Forrás és fotó: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »