Párkányi csőtörés: ma délután egy órától már a buszok is járnak a Szent István utcán

Párkányi csőtörés: ma délután egy órától már a buszok is járnak a Szent István utcán

Párkányi csőtörés: ma délután egy órától már a buszok is járnak a Szent István utcán Mészáros Richárd2023. 02. 13., h – 13:42 Párkány |

Csőtörés volt Párkányban a Szent István utcán, emiatt a forgalmat elterelték és a buszok is kerülőúton közlekedtek. Ma délután egy órától már járható az útszakasz, tehát az autóbuszok is a menetrend szerinti megállókkal közlekednek.

Hírdetés

Csőtörés következtében lezárták Párkányban a Szent István utca katonai temető melletti szakaszát, ezért az autóbuszok is terelőúton közlekedtek.

A Nyugat-szlovákiai Vízművek műszaki akciócsoportja ma délelőtt is a helyszínen dolgozott, délután egy órától azonban az autósok és a buszok előtt is megnyitották a forgalmat az adott szakaszon, 13.00 – órától tehát a helyközi buszok is a menetrend szerinti megállókkal közlekednek, már az eredeti útvonalon – közölte lapunkkal az Arriva közlekedési vállalat.

Mint azt a városháza közlekedési osztályától és a vízügyesektől megtudtuk, a hibát elhárították és a helyszínen a makadámot is ledöngölték, egy sávon tehát ismét járható a Szent István utca. Ugyanakkor a szakaszt várhatóan csak a terület teljes kiszáradása után tudják majd megerősíteni és leaszfaltozni. Kérik az autósokat, hogy körültekintően, óvatosan vezessenek, mert a helyszínen továbbra is 30 km/órás sebességkorlátozás érvényes.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »