„Ott dögöljél meg, ahol fekszel!”: ütötte, rugdalta, leköpte volt élettársát – közös gyermekeik szeme láttára

„Ott dögöljél meg, ahol fekszel!”: ütötte, rugdalta, leköpte volt élettársát – közös gyermekeik szeme láttára

Az érdi rendőrök meggyanúsították azt a 40 éves férfit, aki volt élettársát többször bántalmazta, leköpte, fenyegette, mindezt többször két kiskorú gyermekük szeme láttára.

Hírdetés

Megelégelte volt élettársa viselkedését és feljelentést tett a rendőrségen egy százhalombattai asszony, mivel a férfi szinte állandósult vitáik közben nem először, test szerte ököllel ütötte-verte ahol érte, megalázóan viselkedett vele, fenyegette és leköpte – mindezt többször gyermekeik előtt. Az áldozat a bántalmazásokat könnyebb sérülésekkel megúszta.

Egyik alkalommal a férfi – miközben a nő már a földön feküdt – többször megrúgta és azt kiabálta, „Ott dögöljél meg, ahol fekszel!” R. Norbert minden lehetséges módon igyekezett megkeseríteni volt élettársa életét. Előfordult, hogy a bántalmazott, földre zuhanó nő zsebéből kiesett mobilját vette magához és vitte el, akadt, hogy a sértett értékeit rongálta meg. A rendőrök 2021. október 30-án felkutatták és elszámoltatták.

A 40 éves férfi kihallgatásán a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, azonban a terhére rótt bűncselekményeket csak részben ismerte be.  Próbált védekezni, hogy volt párja megcsalta, ezért viselkedett agresszíven, emiatt volt szélsőséges a kapcsolatuk.

A férfival szemben kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, zaklatás és kifosztás bűntette, valamint rongálás vétségének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »