Orális rendfenntartás szlovákiában – Kellenek-e a nőknek rosszfiúk?

Orális rendfenntartás szlovákiában – Kellenek-e a nőknek rosszfiúk?

Egy benzinkúti rablásról közölt döbbenetes bűnügyi hírt az Index a szlovák rendőrség közösségi oldalának közlése nyomán. Bárki azt gondolhatná, hogy egy álhírportál forgalommaximalizáló műalkotásához van szerencséje, de nem. Úgy tűnik, a valóság képes túlszárnyalni a rafinált képzelőerőt is.

A szlovák rendőrség arról számolt be nem régen, hogy Pozsony egyik benzinkútjáról hajnali 4 órakor kértek segítséget, mert valaki éppen ki akarta rabolni a töltőállomást. Mint utóbb kiderült, egy huszonnégy éves férfi követelt pénzt a benzinkút egyik alkalmazottjától és mivel az nem mutatkozott elég készségesnek, ezért fel is pofozta. A szemfüles eladóak sikerült kimenekülnie a benzinkút épületéből, sőt távozása után rázárta az ajtót a rablóra.

A helyszínre kiérkező rendőrök az épület egyik helyiségében találtak rá a rablóra, akit legnagyobb megdöbbenésükre éppen egy fiatal nő elégített ki orálisan. A rendőrök felszólították a férfit, hogy adja meg magát, ő azonban – mivel éppen kifejezetten elfoglalt volt – , vonakodott együttműködni. A törvény képviselőinek végül kényszerítő eszközökhöz kellett nyúlniuk.

A szlovák sajtó természetesen a nyomába eredt, hogy a rablási kísérlet miként torkollt orális közösülésbe. A sajtónyomozás végén azt kellett hírül adniuk, hogy nem történt erőszak – már ami a történet orális részét illeti -, a nő önként ajánlkozott a szexuális aktusra. Szó mi szó, úgy tűnik, a férfidémonizáló #metoo kampány világhódító sikere ellenére a szlovák nőkbe még szorult némi tisztesség. A történet főhősnője legalábbis nem élt a lehetőséggel, hogy mindent az erőszakos férfi(ak) nyakába varrjon. A kegyes közvélemény ezt azzal igyekszik meghálálni, hogy elismerően szól az ifjú hölgy közszolgálati tevékenységéről, merthogy orális rendfenntartó akciójával további potenciális bűncselekményeknek állta útját.

Hírdetés

Próbáljunk meg mélyebb tanulságokat is keresni az elképesztő sztori mögött. A PUA tanácsadók sűrűn biztatják arra mentoráltjaikat, hogy kölcsönözzenek maguknak kicsivel “rosszfiúsabb” imidzst, mert így sokkal sikeresebbek lehetnek a nőknél. Aztán az ilyen tanácsok körül zajló férfi polémiák gyakran járják körül, hogy akkor vajon minden férfinak bűnöző személyiséggé, pszichopatává kellene-e válnia, lehetséges-e ez, megéri-e, és egyáltalán igazuk van e a randiguruknak, hogy a nők ízlése már csak ilyen. Nem régen a Férfihang.hu elismert párkapcsolati tanácsadója is tollhegyre tűzte a problémát “Hogyan ne legyünk rosszfiúk” című cikkében.

Úgy beszélik, a legelvetemültebb bűncselekmények miatt börtönben ülő férfiaknak szép számban akadnak női rajongóik, akik levelekben és mindenféle ajánlkozásokban adják tanúbizonyságát a nők “rosszfiúk” iránti vonzalmának. Az elképesztő szlovák történet is ezt látszik alátámasztani: egyeseknek még a rácsok mögé sincs idejük megérkezni és eképpen elhíresülniük, a nők máris a “lábaik előtt térdelnek”.

Végső tanulságként persze semmiképp sem azt kell levonniuk a férfiaknak, hogy a nőkkel kapcsolatban semmi sem éri meg jobban, mint bűnözőnek, pszichopatának lenni, hanem sokkal inkább azt, hogy elborzasztóan sok csapni való ízlésű nő van, aki annyira perverz rajongója az “erőnek” és a “hatalomnak”, hogy alig várja, hogy egy benzinkúti rabló vagy egy hétköznapi pszichopata elé térdelhessen. Kezeljük a helyükön őket!

Egyébként a benzinkúti Casanovát őrizetbe vették, vád alá helyezték, a felképelt eladót pedig gondos kórházi ápolásban részesítették.

Forrás: az Index.hu híradása nyomán


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »