Önként feladta magát a volt feleségét és annak új társát megkéselő férfi

Önként feladta magát a volt feleségét és annak új társát megkéselő férfi

Volt feleségét és annak új barátját sebesítette meg egy férfi kedden, reggel, a főváros XVI. kerületében, majd autóval elmenekült. Az elkövető után a rendőrök hajtóvadászatot indítottak, a férfi önként feladta magát.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint késsel sebesítette meg volt feleségét és annak új barátját egy férfi 2022. december 20-án, 6 óra 30 perc körül, Budapest XVI. kerületében, az Arany János utcában, egy áruház mögött. Az elkövető a megszúrt férfi kocsijával menekült el, amit a közelben felgyújtott és hátrahagyott.

A megkéselt pár a közeli mentőállomásra ment be segítséget kérni, onnan vitték őket kórházba. Az elsődleges adatok szerint a nő életveszélyesen, új élettársa súlyosan sérült.

A szurkáló után a fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak, a férfi azonban 8 óra 10 perckor önként feladta magát a BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányságán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt indított nyomozást az ügyben, az elkövetőt őrizetbe vették.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »