Nyereményjáték: Már a Hungaroringre hangol az M4 Sport a hétvégi Brit Nagydíjjal

Nyereményjáték: Már a Hungaroringre hangol az M4 Sport a hétvégi Brit Nagydíjjal

Silverstone-ba érkezik a Formula–1 mezőnye: ezen a hétvégén rendezik a Brit Nagydíjat, amelyet ezúttal is az M4 Sporton követhetnek figyelemmel. A közmédia sportcsatornája és közösségi média felülete ezen a hétvégén már a közelgő Magyar Nagydíjra hangol, óriási nyereményjáték keretében összesen 12 páros GOLD belépő vár gazdára.

A Brit Nagydíjjal folytatódik a 2024-es Formula–1-es versenyszezon július 5. és 7. között. A nemzetközi autóverseny-sorozat 1950-es megalapítása óta megszakítás nélkül rendezett Brit Nagydíj Silverstone-ban, valamint az M4 Sporton várja a nézőket. A labdarúgó-Európa-bajnokság péntek és szombat esti negyeddöntőivel összehangoltan a versenyhétvégét élőben követhetik a közmédia sportcsatornáján.

Az első szabadedzést pénteken 13:25-től rendezték, szombaton 16 órakor kezdődik az időmérő, majd vasárnap 16 órakor rajtol a futam. A stúdióban Petrovics-Mérei Andrea várja a nézőket, a kommentátor Wéber Gábor lesz. A futam az M4 Sport mellett online az m4sport.hu oldalon is követhető, a Nemzeti Sportrádió hétfőn, 14 órakor kezdődő Boxutca című műsorában pedig az esemény összegzése hallgatható meg.

Hírdetés

A Brit Nagydíjat követő egy hét szünet után hazánk lesz a Formula –1-es sorozat középpontjában. Július 19-től jön a Magyar Nagydíj, amelyen egy tucat szerencsés néző, követő vehet részt másodmagával az M4 Sport, valamint közösségi média felülete jóvoltából. A Brit Nagydíj előtt július 4-én elindítja ugyanis nyereményjátékát az M4 Sport az Instagram-oldalán, amely során hat darab páros GOLD4 belépő talál gazdára. Nemcsak online lehet jegyeket nyerni, hanem a Brit Nagydíj hétvégét az M4 Sporton követőkre is vár további hat páros belépő.

A nyereményjátékért és annak részleteiért kövessék az M4 Sport Instagram-oldalát, élőben az M4 Sportot és az m4sport.hu oldalt.

MTVA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »