Nyárindító mulatságok, koncertek, nyári táborok a Komáromi járásban – programajánló

Nyárindító mulatságok, koncertek, nyári táborok a Komáromi járásban – programajánló

A kedvező járványügyi helyzet és a Komáromi járás “zöld” besorolása lehetővé teszi a különféle kültéri és beltéri programok megvalósítását a térségben. Szemezgessünk!

Június 25., Marcelháza

Június 26., Tany

Június 26., Medve-Csicsó

CSALLÓKÖZI HAZAJÁRÓ TÚRA

Értesítjük a lakosságot és az érdeklődőket, hogy az idén második alkalommal megrendezendő Csallóközi Hazajáró Túra Medve községből indul. A túra időpontja: 2021. június 26. (szombat) A túra útvonala: Medve > Csicsó > Medve Táv: 26 km Nevezési díj: 1700 Ft vagy 5 Eur. Díjazás: Emléklap, emlékérem. A jelentkezők részvételi szándékukat kérjük jelezzék a szervezőknél a [email protected] vagy az [email protected] email címen. A túra a Hazajáró Kupa része. Program: Találkozó: 7:30 órakor a medvei focipályán Indulás: 8:00 órakor a Duna vonalán a trianoni határok mentén. Túra során ismerkedés a környék magyar emlékeivel és történelmével. A Duna festői árterén tovább haladva érkezés Csicsóra, ahol a csicsói református lelkipásztor Lévai Attila és gyülekezete fogadja a résztvevőket. A következő megálló a Hét Vezér szoborpark lesz. A túra további részében A csicsói dunai holtág, Szakajtás, vagy újabb nevén Lion-tó felé veszik az irányt! Ez a patkó formájú tó, az 1899-es árvízkor jött létre. Jelen formáját az 1965-ös nagy árvíz után nyerte el. Növény és állatvilágával Közép-Európa egyik leghíresebb és legértékesebb természetvédelmi területe. Érkezés Medvére, előreláthatólag a késő délutáni órákban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Június 26., Komárom

Június 27., Ógyalla

Június 27., Búcs

Hírdetés

Június 27., Komárom

Június 30., Komárom

Bereczki Zoltán akusztik koncertje 19 órától az Egressy Béni Művelődési Központban. Belépődíj: 13 euró,

ONLINE: https://ticket.mskskomarno.sk/program/bereczki-zoltan/53 )

Info: +421 905 892 579, e-mail: [email protected]

Helytörténeti kiállítás Lakszakállason

Július 10., Keszegfalva

Nyári táborok Komáromban

Nyári táborok az Egressy Béni Városi Művelődési Központban! Idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR 8-12 éves gyerekeknek július 5-től július 9-ig Laboda Róbert vezetésével. Ára: 49 euró, jelentkezési határidő: július 2. NÉPTÁNCTÁBOR július 12-től július 16-ig Nagy Jánossal és Madari Katalinnal, alapiskolák 1-4. évfolyamának tanulói számára. Ár: 49 euró, jelentkezési határidő: július 9. BALETT-TÁBOR 8-12 éves gyerekeknek július 19-től 23-ig Süll Tamás vezetésével. Ár: 60 euró, jelentkezési határidő: július 16. A táborok reggel 8-tól délután 16.00 óráig tartanak. Az ár tartalmazza a napi egy étkezést (ebéd), frissítőt és a foglalkozások költségeit. Bővebb infó itt

Július 19-23., Lakszakállas

Méhecske mesetábor

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »