„Nem éreztem különösebb fájdalmat” – Varga Barnabás elkezdte a futóedzéseket

„Nem éreztem különösebb fájdalmat” – Varga Barnabás elkezdte a futóedzéseket

Súlyos arcsérülése után mindent megtesz Varga Barnabás, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára. A támadó az FTC lienzi edzőtáborában megkezdte a futóedzéseket, visszatérésére azonban még heteket kell várni.

Varga Barnabás csütörtökön csatlakozott társaihoz, pénteken pedig már elkezdte a futóedzéseket.

„Természetesen nagyszerű érzés, hogy csatlakozhattam az együtteshez. Sajnos erre a sérülésem miatt csak később kerülhetett sor. Mindig jó látni a csapatot, főleg ennyi idő után. Örültünk egymásnak, hiszen rég találkoztunk. A lényeg, hogy már itt vagyok, és tudok én is készülni.”

nyilatkozta a Fradi TV stábjának a magyar válogatott támadó.

Amint arról korábban a Körképen is beszámoltunk, a 29 éves támadó a magyar válogatott Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésén szenvedett súlyos, többszörös arckoponyacsont-törést június 23-án, miután összeütközött a skótok kapusával. Hosszas ápolás után a stuttgarti kórházba szállították, ahol másnap megműtötték, két nappal később pedig kiengedték. A játékos ezt követően Budapestre utazott, majd szülőfalujában, a Vas vármegyei Szentpéterfán pihent és gyógyult.

Hírdetés

Varga rehabilitációja a jelek szerint jó ütemben halad, Lienzben már a futóedzéseket is elkezdhette.

„Rendes munkát nyilván még nem végezhetek. Örülök, hogy elkezdhettem a futóedzéseket. Két és fél hete zajlik a rehabilitációm, amely szerencsére jó ütemben halad. A futásra jól reagált az arcom. Nem éreztem különösebb fájdalmat, jó úton haladok. Néhány hét még biztosan kell hozzá, hogy visszatérhessek a pályára. Meglátjuk, hogyan reagál az arcom a többi munkára.”

mondta az OTP Bank Liga 2023/2024-es szezonjának gólkirálya.

A teljes interjút kedden, a 18.15 perckor kezdődő Fradi TV új adásában tekinthetik meg az M4 Sporton.

Körkép.sk, fradi.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »