Nem csak a vereség, Allegri mondata is fájt a Juventus híveinek

Nem csak a vereség, Allegri mondata is fájt a Juventus híveinek

Újabb vereséget szenvedett a Juventus az olasz labdarúgó-bajnokságban. Ezúttal a Verona győzte le, 2-1-re.

A Juve a nyolcadik helyen áll a Serie A-ban, s ha vasárnap a Fiorentina (otthon a Spezia ellen) és a Sassuolo (ugyancsak pályaválasztóként, az Empolival szemben) nem kap ki, a rekorderbajnok további két helyet még hátracsúszik.

Veronában a nagy formában lévő Giovanni Simeone – aki az előző fordulóban négy gólt szerzett a Lazio ellen – duplázott az első negyedórában, Weston McKennie csak a 80. percben szépített. Diego Simeone fia Juve-specialista: az olasz élvonal történetének mindössze hetedik olyan futballistája lett, aki három különböző klub színeiben is legalább két gólt szerzett a Zebrák ellen.

A Juventus 15 gólt kapott az első 11 bajnoki fordulóban, ez negatíyv rekord az 1961–1962-es idény óta, amikor a tizenkettedik helyen zárta a Serie A-t. Ötször annyi gólt kapott eddig, mint (az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott) Napoli.

De nagyon kevés a szerzett gólja is (szintén 15), már hat csapat, köztük a Verona is elérte a húszgólos határt. A góllövőlistán nincs az első húsz között Juventus-játékos.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */

Hírdetés

ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

A Verona 15 pontot szerzett, amióta az egykori Juventus-védő, Igor Tudor átvette a csapatot, vagyis az utóbbi hét fordulóban. Ebben a periódusban csak a Milan és a Napoli mérlege jobb a sárga-kékekénél.

Van igazság abban, amit Max Allegri mondott a mérkőzés után: „A Juve most nem jobb csapat, mint a Verona”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »