Napokon belül nyit a Városháza pop-up park, koncertek, workshopok is jönnek

Napokon belül nyit a Városháza pop-up park, koncertek, workshopok is jönnek

Május 17-én megnyílik Budapesten a Városháza pop-up park, ahol tavasztól késő őszig várják tematikus estékkel és programokkal a látogatókat.

Először Budapest alapításának 150. évfordulóján, november 17-én nyitott ki a Városháza udvara, május 17-től azonban nem csak egy adott időre, hanem folyamatosan nyitva tart majd az egyedi utcabútorokkal és növényekkel kialakított új közösségi tér – közölte a Budapest Brand Nonprofit Zrt.

Hírdetés

A nemrég még parkolóként üzemelő udvar most teljesen megújulva, állandó vendéglátóhellyel, időszakos és tematikus programokkal, workshopokkal, koncertekkel, és a nemzetközi sportesemények közvetítéseivel várja az érdeklődőket.

A park a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Brand Nonprofit Zrt. szervezésében standup műsorral és zenei programmal nyílik meg pénteken, szombaton az Olvasni szabad! irodalmi programmal indul a nap, majd a Városházát és környékét bemutató sétán lehet részt venni. Ezt követően Fejlesszük közösen a parkot! címmel rendeznek workshopot, majd DJ Palotai emlékesttel készülnek a szervezők.

Vasárnap közös homokozásra várják a gyerekeket és szüleiket az óriás homokozóban, a nyitóhétvége után pedig folyamatosan nyitva tart majd az udvar.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »