Nagyon megverték és kifosztották társukat a soproni munkásszállón

Nagyon megverték és kifosztották társukat a soproni munkásszállón

Brutálisan ellátták a baját egy férfinek az egyik soproni munkásszállón, a két verekedőhöz egy harmadik is csatlakozott. A levegőbe lövöldöztek, így ijesztettek rá, ezután kifosztották az áldozatot – közölte a Győr-Moson-Sopron megyei Főügyészség.

A Soproni Járási Ügyészség csoportosan elkövetett kifosztás, súlyos testi sértés kísérlete, valamint csoportosan és fegyveresen elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a három férfival szemben. A vád szerint a két férfi összevitatkozott a sértettel a munkásszállón, ezután nekiestek a ház udvarán, ütötték, rúgták, pedig már a földön feküdt. Vonszolni kezdték, ekkor jött ki a lármára a harmadik férfi. Nála egy maroklőfegyvernek nézhető tárgy is volt, kétszer a levegőbe lőtt, s arcon is vágta vele a sértettet, majd a sértett szájába a csövet. 

Hírdetés

A sértettet részben levetkőztették, gyorskötözővel megkötözték, és elvették a kabátját, 20.000 forint készpénzét és 150.000 forint értékű mobiltelefonját. A sértett végül a portaszolgálattól kért segítséget. 

A nyomozó hatóság a helyszínen a sértett cipőit egymástól 50 méter távolságban találta meg, emellett a harmadik férfitól lefoglalt egy légpuskát, egy légpisztolyt, egy riasztó pisztolyt és egy hiányos forgópisztolyt is. Végezetül egy csekély mennyiségű kábítószert. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »