Nagy bejelentést tettek a Duna műsorvezetői – Családi körben folytatják

Nagy bejelentést tettek a Duna műsorvezetői – Családi körben folytatják

A Duna délutáni magazinműsora március 1-től új címmel jelentkezik. A műsorvezetők, Radványi Dorottya, Novodomszky Éva, Banner Géza és Kautzky Armand a Család-barátban jelentették be, hogy hétköznaponként 13:40-től már Családi körben várják a nézőket családi témákkal, programajánlóval, receptekkel, szakértőkkel és sztárvendégekkel.

Radványi Dorottya és Banner Géza, valamint Novodomszky Éva és Kautzky Armand a Család-barát vendégeként izgalmas újdonságról számoltak be.

A Duna műsorvezető-párosai generációs kérdésekkel, családi és pszichológiai témákkal, programajánlóval, életmódra vonatkozó tippekkel és mások mellett népszerű közéleti személyiségek nagyszülőtől örökölt receptjeivel várják a nézőket.

Hírdetés

A műsorral garantáltan nem maradhatnak le semmiről, hiszen a Kárpát-medence családi eseményeit élő bejelentkezések hozzák testközelbe, a könnyed kikapcsolódásról film-, könyv- és koncertajánló gondoskodik. Az egészségmegőrzéssel, közérdekű információkkal kapcsolatban továbbra is szakértők biztosítják a naprakész tudást.

A Családi körben töltött délutánok szórakoztató beszélgetéseket tartogatnak. Nagycsaládosok érkeznek, és elmesélik, hogyan működik együtt több generáció, mi tartja össze a rokonságot, milyen kihívásokkal találkoznak a mindennapokban, és milyen hagyományokat örökítenek át az idősebbek a fiatalokra. A hazai művészvilág népszerű előadói, színművészei, énekesei, zenészei a szakmai mellett magánéletükbe és terveikbe engednek bepillantást.

Családi kör – hétköznap délutánonként 13:40-től a Dunán.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »