Naď: Béke és alapvető biztonság nélkül semmi sem működik az országban

Naď: Béke és alapvető biztonság nélkül semmi sem működik az országban

A védelmi miniszter az Egyesült Államok ellen elkövetett szeptember 11-i terrortámadás 21. évfordulója alkalmából elmondta, az ártatlanok meggyilkolásának megakadályozása érdekében le kell állítani az agressziót annak minden formájában.

Függetlenül attól, hogy az agresszió éppen terrorszervezetektől vagy a Vlagyimir Putyin vezette Oroszországtól származik, fel kell számolni – jelentette ki Jaroslav Naď (OĽaNO).

Ma azt is látjuk, mennyire fontos, hogy ne becsüljük alá a fenyegetéseket, hogy felelősségteljesen felkészüljünk a válsághelyzetekre, és hogy határozottan kiálljunk a szabadság és a demokrácia érdekei mellett. Béke és alapvető biztonság nélkül semmi sem működik az országban

Hírdetés

– mondta a védelmi tárca vezetője.

Naď hozzátette, az egész világközösséget érintheti a más országokban kialakult súlyos helyzet, erre mutatott példát a World Trade Center elleni támadás.

Az évforduló alkalmából a külügyminisztérium kijelentette, Szlovákia továbbra is az Egyesült Államok, a szövetségesek és a partnerek mellett áll a terrorizmus minden formája elleni küzdelemben és a közös értékek védelmében.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »