Mészáros Lőrinc és családja beszállt a tevebizniszbe

Mészáros Lőrinc és családja beszállt a tevebizniszbe

Egy újabb céggel gyarapodott a Mészáros-birodalom, augusztus 13-án megalakult a Mészáros Agro Kft. 3 millió forintos jegyzett tőkével. Az mfor.hu szúrta ki, hogy a Mészáros Agro Kft. ügyvezetője Mészáros Lőrinc egyetlen fia lett, aki egyébként főként mezőgazdasági területen tevékenykedő cégek tulajdonosa és/vagy ügyvezetője. A frissen létrehozott társaság tulajdonosai között is megtalálható. Mészáros Lőrinc nem egyedül, hanem gyerekeivel közösen alapította meg a céget, így mindannyiuknak egyaránt 25-25 százalékos tulajdoni hányada van a társaságban – írta a lap.

Eddig talán nem is lenne túlságosan izgalmas a hír, hiszen Mészáros Lőrincnek annyi cége van, mint égen a csillag, de a tevékenységi körében szerepel a teve, tevefélé tenyésztése is. 

Hírdetés

Amúgy rossz hír lehet a kétpúpú állatok számára, hogy nem minden arany, amihez a felcsúti dollármilliárdos hozzáér, ahogy arról az Alfahír beszámolt, a fonyódligeti gyermektáborból inkább valami menekülttábornak tűnő jurtafalut hozott össze Mészáros Lőrinc. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »