Mentőhelikopter vitte el a sztársíelőt, komoly versenybaleset érte – videók

Mentőhelikopter vitte el a sztársíelőt, komoly versenybaleset érte – videók

A félresikerült lesiklás után egy darabig úgy tűnt, a versenyző megúszta a dolgot, azonban kiderült, komolyabb lehet a baj, mint azt elsőre gondolták.

Balesetet szenvedett az osztrák Marco Schwarz az észak-olaszországi Bormioban zajló alpesisí-világkupa-futamon – írja a Tények.hu.

A pontverseny fenegyereke a csütörtöki lesikláson jó részidőkkel teljesítette a pálya felső szakaszát, egy kanyarban azonban elvesztette uralmát a lécek felett, és szinte lassulás nélkül nekicsapódott a biztonsági hálónak – foglalta össze az eseményeket a Kronen Zeitung.

A félresikerült manőverről videó is kikerült a világhálóra:

Damit punktet Marco Schwarz heute gar nicht. #Bormio #Downhill #fisalpine @Ski_Austria_ pic.twitter.com/Cv4vGmShsc

Hírdetés

— storymakers (@mz_storymakers) December 28, 2023

A szakembereknek hosszú percekbe tellett, mire kiszabadították a sportolót, és elsőre úgy tűnt, ép bőrrel megúszta a bukást. A bicegő Marco Scwartzot a pályabírók támogatták, azonban annyira fájlalni kezdte a térdét, hogy kénytelen volt visszaülni a hóba.

Végül mentőhelikopter jött érte és kórházba szállította. A portál azt írja, egyelőre úgy tűnik, a sportoló térdét nagy ütés érhette, a pontos diagnózis még nem ismert.

Das sieht nicht gut aus. Alles Gute für Marco Schwarz! #Bormio #Downhill #fisalpine @Ski_Austria_ pic.twitter.com/4SLv6EG1RD

— storymakers (@mz_storymakers) December 28, 2023


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »