Megvan a Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

Megvan a Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Forma–1-es Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt.-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a Főtaxi lesz.

A Magyar Nagydíj hazánk egyik legrangosabb rendezvénye, az együttműködés és a Főtaxi célja ezért az utasok gyors, kényelmes és biztonságos kiszolgálása, a futamra történő ki- és bejutás megkönnyítése – olvasható a taxitársaság közleményében.

Mint írják, nagy hangsúlyt fektetnek a minőségellenőrzésre, ennek köszönhetően az utasokat mindig kényelmes, tiszta autók és felkészült, tapasztalt, idegen nyelvet beszélő sofőrök fogadják. A külföldről érkezők is egyszerűen igényelhetik a szolgáltatást, hiszen a Főtaxi a Budapest Airport hivatalos partnere is egyben, így aki nagyon gyorsan szeretne eljutni a pályára, akár közvetlenül a reptérről is megközelítheti a versenyhelyszínt.

„Az első, ’86-os futam óta követem a magyar Forma–1-et. Azzal, hogy most már a Hungaroring is elköteleződött a Főtaxi mellett ezen az országunk imázsát is befolyásoló eseményen mutatja, hogy a Főtaxi rendkívül megbízható, magas színvonalon teljesítő taxitársaság – mondta Nagy Elek, a társaság elnöke – Nyugodt szívvel mondhatom, sofőrjeink egyik fő célja, hogy az ország jóhírét vigye magával mindenki, aki részt vesz az eseményen nézőként, vagy akár versenyzőként.”

Hírdetés

„A Forma–1-ben a mérce a világszínvonal, és ez nem csak a sportszakmai megvalósításra igaz, hanem például a Hungaroring megközelítésére is, ezért örülök, hogy a nagymúltú hazai taxitársaság, a Főtaxi lesz a hivatalos személyszállító partnerünk. Ez számunkra garancia a megbízhatóságra és pontosságra, ami az autósportban is a siker kulcsa” – idézi a közlemény Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szavait.

Taxirendelés online és telefonon is

A futamra történő kijutást nagyban meghatározza, hogy a taxiszolgáltató saját VIP-sávot is használhat majd. A hazautazást egyszerűsíti továbbá, hogy az utasok a Hungaroring főbejáratával és a Mol töltőállomással szemben található taxidroszton találják majd a társaság autóit.

Az utasok online rendeléssel, a FŐTAXI APP és SMS asszisztens szolgálatatás segítségével, valamint hagyományos módon, telefonon (+36 1 222 2222) is hívhatnak taxit.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »