Megölte szállásadóját

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, akit a józsefvárosi Korányi utcában szerdán elkövetett emberöléssel gyanúsítanak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon pénteken.

Hírdetés

Azt írták, a nyomozás eddigi adatai szerint a későbbi áldozat és egy ismerőse kedden este, az utcán találkoztak. A beszélgetés során az ismerős elpanaszolta, hogy nincs hol aludnia, ezért a későbbi áldozat felajánlotta neki, hogy töltse nála az éjszakát. Az ismerős ekkor hozott szóba egy harmadik embert, akiről azt mondta, szintén nincs hol aludnia, így a tulajdonos megengedte, hogy ő is a lakásban aludjon.
   
Reggelre azonban a gyanú szerint ez a férfi megölte ideiglenes szállásadóját. A rendőrséget a halálesetről az elhunyt ismerőse értesítette.
   
A tájékoztatás szerint a BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói az emberöléssel gyanúsítható 30 éves férfit néhány óra alatt azonosították és hajtóvadászatot indítottak ellene, majd csütörtökön kora délután a Kőbányai úton fogták el.
   
A nyomozók a férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított érdemi vallomást nem tett, a gyanúsítás ellen panasszal élt. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – áll a rendőrségi közleményben.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »