Megérkeztek a Baross-19-KMG kispályázati konstrukciók első eredményei

Tavaly november 15-én meghirdetésre került a felvidéki mezőgazdasági termelők és feldolgozók eszközbeszerzéseinek támogatására, valamint a felvidéki mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzéseinek támogatására kiírt pályázati felhívás.

A pályázatot 2019. december 16-ig Mezőgazdasági (Baross-19-KMG), valamint a Kis- és középvállalkozói (Baross-19-KKV) kategóriában lehetett benyújtani.

– olvasható a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.

Hírdetés

Az Irányító Testület a forrást valamennyi támogatásra jogosult pályázónak, összesen maximum 3,131 milliárd forint értékben biztosítja. A döntés eredményéről minden pályázó az általa a regisztráció során megadott e-mail címen kap elektronikus értesítést.

A nem első pályázatot benyújtó mezőgazdasági pályázók, valamint a KKV kategória pályázóinak eredményei az elkövetkező hetekben lesznek várhatóak.

„Hisszük, hogy ezzel a támogatással a Dél- és Kelet-Szlovákiában tevékenykedő vállalkozások nagy mértékben fejlődnek majd, ezáltal pedig a régió gazdasága is megerősödik. A Baross Alapítvány ezúton gratulál minden győztesnek és kíván nekik sok sikert a megvalósításhoz” – hangsúlyozta Iván Tamás, a Baross Alapítvány igazgatója.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »