Levágta a diákok körmeit, felfüggesztették a konstancai tanárt

Levágta a diákok körmeit, felfüggesztették a konstancai tanárt

Túl hosszúnak találta két diák körmeit egy konstancai tanárnő, és úgy döntött, maga vágja le azokat egy nagyobb méretű ollóval. Az eset a Konstancai Kereskedelmi Kollégium tizedikes, éppen egy üzletben gyakorlati képzésen részt vevő osztállyal történt. Az incidenst lefilmezték, nyilvánosságra került, az iskola vezetőségéhez és a tanfelügyelőséghez is eljutott. Az iskola vezetősége bejelentette, kivizsgálja az ügyet. A vizsgálat lezárultáig a tanárt felfüggesztették.

Hírdetés

A kényszer-körömvágás során az egyik diáklány kisebb sérüléseket szenvedett.

(digi24)


Ha bántalmazás áldozata/túlélője vagy, fordulhatsz segítségért, információért a Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Intézetekhez. Ezen a linken kikeresheted, hol található a hozzád legközelebbi székhely, vagy segítséget, információt kérhetsz a 0800500333 ingyenes segélyvonalon. A közvetlen életveszélyben vagy, akkor hívd az 112-t.
Az iskolai bántalmazásról be lehet számolni a Diáksztori oldalán, amely az Érted, a MAKOSZ és a Székelydata közös projektje, ami abból a célból indult, hogy nyíltan beszélhetni lehessen az erőszakról, bántalmazásról, visszaéléséről, ami iskolai környezetben történik. Ilyen esetekben ezen az elérhetőségen segítséget lehet kérni a MAKOSZ-tól is.


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »