Leégett egy vendégfogadó Zápszonyban és gyorsan terjed a betegség a Beregszászi Kistérségben: február 17-i hírösszefoglaló

Leégett egy vendégfogadó Zápszonyban és gyorsan terjed a betegség a Beregszászi Kistérségben: február 17-i hírösszefoglaló

Leégett egy vendégfogadó Zápszonyban; Koronavírus: gyorsan terjed a betegség a Beregszászi Kistérségben; Elhalasztották a vakcináció kezdetét Ukrajnában; Vitrenko: ebben az évben nem emelik a gáz árát; Forgalomkorlátozás Beregszászban. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 17-én.

Február 17.-én hajnali 2:16-kor segítségkérés érkezett a Derceni Egyházi Önkéntes Tűzoltóság munkatársaihoz a Beregszászi Járási Hivatásos Tűzoltóság részéről, miszerint a Beregszászi járási Zápszony községben található „Kraj Neba” vendégfogadó ház teljes terjedelmében ég.

Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán arról tájékoztatta a polgárokat, hogy a napokban gyorsan terjed a koronavírus-fertőzés a Beregszászi Kistérségben. Megtudhattuk továbbá, hogy az egészségügyi intézmények számára az a kritikus, amikor nem győzik ellátni a sok pácienset.

Hírdetés

Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter elmondta, hogy Ukrajnában a jövő héten megkezdődhet a koronavírus elleni vakcináció. A hónap elején a miniszter még biztos volt abban, hogy Ukrajnában a héten megkapják az első koronavírus-oltást.

Jurij Vitrenko, az Energiaügyi Minisztérium ideiglenes vezetője azt ígéri, hogy a gázárak az idei év végéig nem emelkednek majd. A kormány most olyan fenntartható megoldáson dolgozik, amely lehetővé teszi annak biztosítását, hogy az emberek ez év végéig ne fizessenek többet, mint 6,99 hrivnyát egy köbméterért.

Beregszászban a Kárpátvíz Kft. a napokban több javítási munkálatokat végez, ezért a város utcáin forgalomkorlátozásokra kell számítani. Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán tett közleményében hívta fel a járművezetők figyelmét arra, hogy mivel a Kárpátvíz Kft. javítási munkálatokat végez a Sztefanik utcában.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »