Az esküvőn fontos szerepet töltenek be a különféle kiegészítők

Az esküvőn fontos szerepet töltenek be a különféle kiegészítők

Már a tervezési fázisban gondolnunk kell a kiegészítőkre, amelyek mind hozzájárulhatnak ennek a különleges napnak a hangulatához. Azonban gyakran figyelmen kívül hagyjuk azokat az apró részleteket, amelyek a nagy napot különlegessé teszik. 

Fátyol és hajdísz

A menyasszonyi kiegészítők az Esküvőpalota kínálatában is fellelhetők, sőt lehetőségünk nyílik akár a teljes esküvő lebonyolítását is a profikra bízni. Az arák a fátyollal takarják el arcukat, amely így követi a hagyományokat és egyben különlegessé teszi az egész megjelenésüket. Néhányan ragaszkodnak a hosszabb fátyolhoz, de akik a vállig érő modellek mellett döntenek sem lesznek kevésbé divatosak.

Az összképre nagyon oda kell figyelni és ennek megfelelően meghozni végső döntésünket. A hajdísz lehet egy szép hajtű vagy egy fésű, esetleg egy tiara. Vintage esküvőkön nem ritka, hogy virágból készült koszorú díszíti a menyasszony haját. 

Különleges ékszerek

A házasulandó hölgy a legfontosabb személy az esküvőn és minden bizonnyal egyedi és gyönyörű megjelenés szükséges ahhoz, hogy a nap tökéletesen sikerüljön. Az ékszerek közül választhatunk a hagyományos és az egyedi darabok közül. A nyaklánc, a fülbevaló, a karkötő alapvető ékszernek számítanak, de dönthetünk egy medál mellett is, amely így szimbolizálhat valamit, ami az ara számára fontos.

Hírdetés

A menyasszonyi csokor

El is érkeztünk az egyik legizgalmasabb kiegészítőhöz. Az esküvő általános témájának és a színeknek a meghatározása után tudjuk csak eldönteni, hogy milyen legyen a virágcsokor. A tavaszi csokroktól kezdve a hagyományos esküvői virágokig igen széles a paletta, amelyből válogathatunk. Ennél a tételnél ne felejtsük el, hogy a kevesebb néha több! Ne akarjunk túl sok virágot bezsúfolni a csokorba, hiszen az rendezetlen hatást kelthet. Törekedjünk egy szép és letisztult bokréta összeállításához. A tradicionális virágok közül a rózsa és a babarózsa, míg a színesebb és vidámabb csokrok esetében a mezei virágok a mutatósak. Egy erdei környezetben megrendezésre kerülő esküvő esetén el is tekinthetünk a virágoktól, hiszen egy borostyán- és páfrányösszeállítás is tökéletesen mutat a fehér menyasszonyi ruha mellett. 

A koszorúslányok és a vőfélyek megjelenése is számít

Nemcsak a menyasszony és a vőlegény, hanem a koszorúslányok és a vőfélyek megjelenésére is ügyelni kell. A megjelenés legyen összhangban, azaz az ékszerek egy-egy részlete például visszaköszönhet a koszorúslányokon is. Viseljenek hasonló karkötőt, vagy a hajukba tegyenek olyan díszt, ami stílusában és színében hasonlít a menyasszony hajdíszéhez. A vőfélyek az ünnepélyes napon viseljenek csokornyakkendőt, és a zakó hajtókájára pedig tűzzenek ki egy kis díszt vagy egy virágot, amely harmonizál a főcsokorral.

Egy esküvő megszervezése kapcsán nagyon sok mindenre kell odafigyelni, így ha segítségre szorulunk vagy nem vagyunk biztosak döntéseinkben, akkor kérjünk fel egy profi csapatot a teljes körű lebonyolításra. 

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »