Lakatosék leleplezése: magyar gyilkolt cigányt Pátkán, csak a rendőrség megpróbálja elsikálni a rasszista ügyet

Lakatosék leleplezése: magyar gyilkolt cigányt Pátkán, csak a rendőrség megpróbálja elsikálni a rasszista ügyet

Holttestet találtak a rendőrök az egyik magánkézben lévő pátkai horgásztónál. A Feol információi szerint a rendőrség kizárta az idegenkezűséget, ennek ellenére a "kiccsalád" azt állítja, gyilkosság történt.

Csütörtökön tűnt el az a pátkai cigány, akinek holttestét vasárnap délelőtt megtalálták az egyik magánkézben lévő pátkai horgásztónál.

A megyei lap értesülései szerint a család szombaton jelentette be a "fiatalember" eltűnését, a rendőrség pedig még aznap éjfélig kereste a férfit a tónál, ahová csütörtökön ment. Végül vasárnap reggel találták meg a testét.

Hírdetés

Az elsődleges orvosszakértői vizsgálat kizárta az idegenkezűséget. Az ügyet közigazgatási hatósági eljárás keretei között vizsgálja tovább a rendőrség, amely már előzetesen is 99 százalékos biztossággal zárta ki a gyilkosság lehetőségét. Azonban a felháborodott cigányok követelik, hogy találják meg a "gyilkost", hiszen szerintük egyértelmű, hogy magyar ölt cigányt, ezért a hatóságok el akarják tussolni az ügyet. Életszerű, ugyanis soha meg nem történne a fordítottja kis hazánkban.

A nyomravezetést elősegítendő még azt is megosztotta az igazságra szomjúhozó rokonság a megyei lappal, hogy az áldozat gyógyszerfüggő volt és rendszeresen fogyasztott alkoholt.

A felháborodott család mindent bizonyító leleplező cikke a megyei lap hozzászólásai között:

(Kuruc.info – Feol nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »