Labdarúgó NB I – Döntetlen a kiesési rangadón

A Gyirmót 1-1-es döntetlent játszott sereghajtó vendégével, az MTK Budapesttel a labdarúgó NB I 23. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A hazaiak az egy ponttal is elmozdultak a kieső zónából, a szintén három kör óta nyeretlen kék-fehérek hátránya pedig továbbra is négy pont a bennmaradást jelentő 10. helyezettel szemben.

NB I, 23. forduló:

Gyirmót FC Győr-MTK Budapest 1-1 (1-0)

Gyirmót, 972 néző, v.: Bogár

    gólszerzők: Szegi (42., 94.), illetve Kovácsréti (86.)

Hírdetés

    piros lap: szegi (94.)

    sárga lap: Szegi (79.), illetve Sluka (71.), Szépe (81.)

    Gyirmót FC Győr:

Rusák – Szegi, Csörgő, Hajdú, Zeke – Vass – Hasani (Cvetanovski, 75.; Major, 96.), Klimovics, Nagy P. (Ventura, 75.), Medgyes (Herjeczki, 88.) – Varga B. (Simon A., 88.)

    MTK Budapest:

Mijatovic – Várkonyi, Szépe, Rajkovic (Stieber, 58.) – Kadlec, Kata, Ramadani (Szakály, 58.), Spirovski (Mezei, 58.), Sluka – Futács (Kovácsréti, 71.), Miovski (Grozav, 84.)

Óvatos játékkal kezdődött a kiesési rangadó, valamelyest a Gyirmót volt aktívabb, de beívelései nem okoztak komoly gondot a vendégek védelmének. A kifejezetten alacsony színvonalú összecsapás jószerivel eseménytelenül telt egészen az első félidő hajrájáig, amikor a hazaiak a meccs első kaput eltaláló lövésével vezetést szereztek.
   
A folytatásra sem emelkedett az iram és a színvonal. Bár a fővárosiak többet birtokolták a labdát, de fölényük teljesen meddőnek bizonyult. Kifejezetten statikus és unalmas futballt láthatott a közönség, amely nemhogy helyzetet, még veszélytelen lövéseket is alig jegyezhetett fel. A hajrában az MTK fokozni tudta a nyomást, a harmadik helyzetét pedig gólra váltotta, így pontosztozkodással zárult a kiesési rangadó.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »