Kívül-belül megújult a borszéki városháza

Kívül-belül megújult a borszéki városháza

Megújult a borszéki a városháza épülete. A két évvel ezelőtt kezdődött felújítás végére a napokban sikerült pontot tenni.

Kívül-belül megújult a borszéki városháza

Kép: Borszéki önkormányzat

A munkálatok során megtörtént az épület külső szigetelése, nyílászárók cseréje, tetőtéri elemek felújítása is. Ugyanakkor az épületen belül is teljes felújítás zajlott, ennek egyik fontos eleme volt a belmagasság csökkentése álmennyezet kialakításával – írja a fürdőváros önkormányzatának közleménye.

A Regionális Operatív Program keretében sorra került munkálatok révén az épület energetikai rendszerének felújítása is megvalósult, így ezzel a lépéssel sokkal hatékonyabban történhet az intézmény fűtése. A beruházás során új bútorzatot is kapott a városháza. •

Hírdetés

Kép: Borszéki önkormányzat

Ezzel együtt a földszinten egy modern fogadótér kialakítása is megtörtént, az egységes ügyfélablak beüzemelése pedig folyamatban van. A beruházás értéke meghaladja az 1,093 millió lejt, a várost terhelő önrész pedig eléri a 200 ezer lejt.

Mik József borszéki polgármester kiemelte, nem csak az épület energetikai hatékonyságát sikerült jelentősen javítani, hiszen a belső terek felújításával egy modern, a mai igényeknek megfelelő munkatér jött létre, amely az ügyfélbarát ügyintézést is lehetővé teszi.

Gergely Imre


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »