Kirúgták az élősködőktől védekező, szókimondó bátor kamionost

Elbocsátotta cége a valós helyzetet dokumentáló kamionost. Jeddi Árpád Levente a Facebookon nyilvános posztban írta meg a történteket. Mert Európában csak az idegent kell babusgatni, az idegen szép és érzékenységére vigyázni kell. Az osztrák tulajdonú, de pozsonyi székhelyű fuvarozócég korábban arra utasította sofőrjét, hogy ne tegyen politikai nyilatkozatot munka közben, később pedig indoklás nélkül felmondtak a magyar sofőrnek.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Hírdetés

A férfi az Origónak azt mondta: szlovák nyelvű felmondólevelet kapott, amit még nem tudott lefordíttatni, mert ő maga nem beszél szlovákul.

Egy hónapja dolgozott a cégnél, próbaidőn volt, így munkáltatója indoklás nélkül felmondhatott neki. Nem fontolgat munkaügyi pert, ráadásul már kapott is munkaajánlatot más cégektől.
Jeddi Árpád Levente arról vált ismertté, hogy a YouTube-on tette közzé azt a saját felvételét, amit Calais-nál készített vezetés közben. Ezen az látszik, hogy manőverezik az úttesten bandázó élősködők között.

A kamionsofőr később az Origónak azt mondta, hogy ő senkinek nem veszélyeztette az életét, épp egy kikerülő manővert hajtott végre.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »