Kiránduláson a beregardói énekkar

Kiránduláson a beregardói énekkar

Az énekkarok szolgálata egy-egy gyülekezetben nem csupán színesíti az istentiszteleteket, de a próbák, a közös dicsőítések közelebb is hozzák egymáshoz a tagokat.

A beregardói református gyülekezetben immáron 23 éve működik az énekkar Fring Erzsébet vezetésével. Már régóta terveztek egy közös kirándulást, amire végül az elmúlt héten sor is került. A kis csapat ezúttal – közös imát követően – a gyönyörű környezetben elterülő impozáns Schönborn parkba vette az irányt. Felejthetetlen élményeket szereztek itt. A látnivalóval alig tudtak betelni. És ismét rácsodálkoztak, Isten milyen csodálatos világot teremtett gyermekei számára. Ezért is hálát kell adni neki és dicsőíteni őt. Így aztán ezt az alkalmat is kihasználták, hogy új éneket tanuljanak, amivel a vasárnapi istentiszteleten a gyülekezetet is megörvendeztették.

Hírdetés

A csodálatos környezetben tett séta, a batyukból előkerült ételek közös elfogyasztása közbeni nagy beszélgetések még közelebb hozták egymáshoz a kórustagokat, akik énekkel köszöntötték a születésnapját ünneplő karvezetőjüket. A kirándulás végén Fring Erzsébet oklevéllel köszönte meg minden énekkarosnak az eddigi szolgálatát.

M. E.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »