Kipróbálta már ezt az akciós nyárigumi keresőt? (X)

Kipróbálta már ezt az akciós nyárigumi keresőt? (X)

Ha itt a tavasz, itt a nyár, akkor eljön a gumicsere ideje is. Valahogy a gumicsere egy érdekes dolog, mert az ember mindig az utolsó pillanatra hagyja. 

Nem foglalkozunk vele, mindig az jár a fejünkben, hogy úgyis ráér az még, hiszen nincs olyan meleg vagy olyan hideg. Aztán az időjárás hirtelen változik és gyakran ebből lehetnek a problémák és a balesetek, hogy nem cserélik le időben a gumikat.

Mikor túl késő gumit váltani?

Nem csak a téli-nyári gumicsere okozhat problémákat, hanem az is, hogy valaki teljesen elhanyagolja az autóján lévő gumikat és azok már teljesen elhasználódnak. Mint mindenre, erre is oda kell figyelni, nem szabad elhanyagolni, hanem időben le kell cserélni, hiszen az életünkkel játszunk. Az autógumi nagyon fontos része az autónak és annak, hogy mindig biztonságban érezhessük magunkat.

Az egyik legjobb oldal, ahol megfelelő gumiabroncsot lehet vásárolni az a gumidirekt.hu. Ezen az oldalon millióféle abroncsból lehet válogatni, a legkülönbözőbb márkák és méretek közül. A Gumidirekt gumiabroncs webáruház keresőjével jóval egyszerűbben találhat kedvezményes nyárigumit. A kínálat eléréséhez nem kell mást tennünk, mint az oldalon található gumiabroncs kereső menüre kattintani.

Hírdetés

Hogyan működik a kereső?

Itt meg kell adni, hogy milyen fajta gumiabroncsot keresünk vagyis milyen gépjárműre, személygépkocsira, kisteherautóra vagy valamilyen másfajtára. Ezután ki kell választani a méretet, ahol 4 adatot is meg kell adni. Itt érdemes figyelni, hogy ne hibázzunk, mert akár egy adat is komoly eltérés lehet, így érdemes akár kétszer is leellenőrizni, hogy mit adtunk meg. Végezetül pedig a márkát kell megadni. Ezután pedig a kosárban lehet megadni a kívánt gumiabroncsok mennyiségét. Ez ennyire egyszerű és gyors.

Nem csak gumiabroncsokat kereshetünk a Gumidirekt oldalán, hanem acélfelnit és váltóméretet is. Az acélfelni esetében a különböző márkák alapján tudunk keresni, a váltóméretnél pedig a kalkulátorban megadott méretek alapján tudjuk kiválasztani a megfelelőt.

A megrendelés során van lehetőség házhozszállítást is kérni. Erről azt érdemes tudni, hogy négy vagy több gumi szállítása esetén ingyenes. Viszont, amennyiben ennél kevesebb mennyiséget rendelünk, úgy rendelésenként még 1000 Ft-ot kell fizetni a szállításért, melyet átvételkor a futárnak kell adni.

Gumiabroncsok és szerviz

Maga a cég egy budapesti vállalkozás, mely nem csak a gumiabroncsok forgalmazásával, hanem szervizzel is foglalkozik. Hétköznapokon 9 és 17 óra között lehet elérni őket, mind a szervizt, mind pedig az ügyfélszolgálatot, ha valamilyen problémával szeretnénk keresni őket. Van lehetőség üzenet írására is, amelyet a kapcsolat fül alatt lehet megtenni. Az űrlapon meg kell adnunk a nevünket, telefonszámunkat, email címünket, a levél tárgyát, majd pedig az üzenet mezőben tudjuk leírni, hogy mivel kapcsolatban keressük a céget.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »