Kézre kerültek a Pápay-klánnal leszámoló bérgyilkosok? Egy rimaszombati férfit Németországban fogtak el

Kézre kerültek a Pápay-klánnal leszámoló bérgyilkosok? Egy rimaszombati férfit Németországban fogtak el

Az MTI még hétfőn reggel jelentette, hogy pár nappal korábban, október nyolcadikán lefogták a Magyarországon Döcher-gyilkosság néven ismert ügy két gyanúsítottját. 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) megbízott igazgatója, Opauszki András közölte: október 8-án Magyarországon fogták el D. Alexet, akit felbujtással gyanúsítanak, Németországban pedig aznap rendőrkézre került a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetője, B. Károly is. Az 51 éves D. Alex letartóztatását hétfőn elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Hírdetés

A nyomozók szerint D. Alex azzal kereste meg Sátor Lajos dunaszerdahelyi maffiózót, hogy segítsen a Döcherrel való leszámolásban. Sátor állítólag B. Károlyt és az azóta elhunyt Szamaránszky Árpádot bízta meg a feladattal, arra kérve D. Alexet, hogy az cserébe segítsen végezni Pápayékkal.  

A TASR később részleteket közölt a rimaszombati származású B. Károly elfogásával kapcsolatban. Azt írták, az 55 éves férfi épp egy bajorországi szupermarket pénztáránál állt sorba, mikor a rendőrök őrizetbe vették. Zsebében kisebb mennyiségű kábítószert találtak. A német hatóságok már el is indították a kiadatási folyamatot, B. Károlyt hamarosan Magyarországra szállíthatják.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »