Kezdődik a Nyár 24 a Dunán

Kezdődik a Nyár 24 a Dunán

Szombattól megtelik élettel a révfülöpi móló, és kezdetét veszi a közmédia nyári magazinműsorának tizennegyedik évada. Visszatérnek a népszerű műsorvezetőpárosok, érkeznek a sztárok és indul a Kárpát-medencei felfedezőtúra. Újdonságként a Nyár 24 szombatonként tematikus adással jelentkezik, és júliusban a Kossuth Rádió Délelőtt című műsorával együtt várja a nézőket.

Élőben jelentkezik június 22-től a Balaton-partról a Duna népszerű nyári magazinműsora. A Nyár 24 rendhagyó szombati adásában a két műsorvezetőpáros, Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence a nyári programok legjavával és sztárvendégekkel indítja a szezont. Nyári Károly lányaival, Nyári Alizzal és Nyári Edittel zenél, valamint fellép Müller Péter Sziámi és a Vivat Bacchus. A délelőtti műsor hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a teljes Kárpát-medence nyári kínálatát és újdonságait térképezi fel, hogy valamennyi néző megtalálja úticélját, programját, sportját vagy új hobbiját. A Vár a Kárpát-medencében a közmédia csatornáinak műsorvezetői személyes kedvenc turisztikai célpontjukra látogatnak határon innen és túl.

A könnyed délelőtti kikapcsolódásról sztárvendégek gondoskodnak: a révfülöpi stúdióba szinte hazajárnak a legendás zenészek, színházi óriások és ismert közéleti személyiségek. A nézők ízelítőt kaphatnak az idei nyár slágerételeiből, megismerhetik azok gasztronómiai hátterét és érdekességeit. A Nyár 24 a legváltozatosabb programlehetőségek, nyári táborok, kirándulóhelyek gyűjteménye: a turisztikai helyszínek legfrissebb híreiről számol be, a legnépszerűbb rendezvényekről, a legnagyobb hazai fesztiválokról ad naprakész információkat, mindemellett hasznos tippekkel szolgál.

Hírdetés

A magazinműsor kiemelt figyelemmel követi a nyári sporteseményeket is. Szombati tematikus adásaival – a többi közt – a labdarúgó-Európa-bajnokságra és a párizsi olimpiára is hangolódhatnak majd a nézők. További újdonság, hogy júliusban és augusztusban három hétig a Kossuth Rádió Délelőtt a műsor történetében először szintén Révfülöpről jelentkezik a nyárral kapcsolatos, de szokásos szolgáltató tartalommal és hasznos szakértői tanácsokkal.

Nyár 24 – június 22-én rendhagyó adással, majd hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán. Vasárnap reggel válogatott adás a hét legemlékezetesebb pillanataiból.

A Nyár 24 adásai újranézhetők a Médiaklikken.

MTVA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »