Két középső védőt is vett a Liverpool a hajrában

Két középső védőt is vett a Liverpool a hajrában

A legnagyobb nyugat-európai bajnokságokban lezárult a téli átigazolási időszak. Az elmúlt napokban is kisebb volt a mozgás a megszokottnál, az utolsó órák azokban hektikusnak bizonyultak.

A Barcelona kölcsönadta francia védőjét, Jean-Clair Todibót az OGC Nice-nek. A 21 éves védő az őszt a Benficánál töltötte, de nem fért be a csapatba.

A Liverpool középhátvéd-gondjai enyhítésére megszerezte Ben Daviest, a Preston North Endtől. (Nem azonos a Tottenham walesi játékosával). A 25 éves védő még soha nem játszott a Premier League-ben.

Az AS Roma is beállt a fiatal amerikai tehetségeket megszerzők sorába. A 19 éves Bryan Reynolds a Dallas csapatától érkezett.

Az olasz Parma német bajnokkal erősített, a Bayern Münchentől szerezte meg Joshua Zirkzee-t. A holland csatár kölcsönbe érkezett.

Sami Khedira a Juventustól Dárdai Pál csapatához, a Herthához igazolt. A 33 éves, világbajnok középpályás tíz és fél év után tér vissza a Bundesligába.

Hírdetés

Ugyancsak a berliniek játékosa lett a magyarok elleni, budapesti mérkőzésen kifejezetten jól játszó, szerb Nemanja Radonjics, aki az Olympique Marseille-t hagyta el.

Az argentin Marcos Rojo, aki a Manchester Unitedben játszott (vagy éppen nem játszott) az elmúlt években, túljutott az orvosi vizsgálaton, minden bizonnyal a Boca Juniors mezébe öltözik.

Az Atalanta elveszítette ugyan a korábbi csapatkapitány, Papu Gomezt (aki a Sevillához ment), de szerzett egy játékost Ukrajnából, a Sahtar Donyeckből, mégpedig Viktor Kovalenkót. Minössze 700 000 euróba került, mert nyáron lejárt volna a szerződése.

A Watford a korosztályos csapatába igazolt, két „nagy nevet”: Pochettinót és Bergkampot. Maurizio Pochettino a PSG-edző fia, míg Mitchel Bergkamp édesapja Dennis Bewrgkamp.

Shkodran Mustafi lezárta az utóbbi időben különösen nem túl sikeres londoni karrierjét, az Arsenaltól visszatért a nagy bajban lévő Schalkéhoz.

Nyilván azért is kellett a gelsenkircheni klubnak, mert az elengedte a Liverpoolhoz a török Ozan Kabakot.

Az Ajax kölcsönvette a nyárig a Sevillától a marokkói Oussama Idrissit.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »