Jakab Péter a szegedi Csillagnál arról beszélt egy börtönőrrel, hogy minden bűnöző politikust oda fognak vinni

Jakab Péter a szegedi Csillagnál arról beszélt egy börtönőrrel, hogy minden bűnöző politikust oda fognak vinni

Mint arról korábban már beszámoltunk, Jakab Péter kedd éjjel látogatást tett a Szegedi Fegyház és Börtönnél, avagy ismertebb nevén a szegedi Csillag börtönnél. A Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje nemrég egy videót is bemutatott arról, hogyan vetítették Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc képét a börtönépület falára „fizessenek meg a tolvajok” felirat kíséretében.

 „A szegedi Csillagbörtönnél üzentem, mi vár a tolvajokra, ha mi jövünk. Szokják csak a falak ezeket az arcokat.” – írta Jakab, aki már korábban is „börtönválogatottnak” nevezte az Orbán-kormányt.

A videón azonban abba is bepillantást nyerhetünk, ahogy Jakab Péter mellett – vélhetően nem direkt hozzá mentek, csak oda szoktak parkolni – megállt egy, a büntetésvégrehajtáshoz tartozó furgon. Az ellenzéki vezető váltott pár szót börtönalkalmazottal, ami többek között így hanghoz:

– Majd szeretnénk hozni embereket ide

Hírdetés

– Hova?

– Hát, a BV-be.

– Van már itt.

– De legkeményebbek még szabadlábon vannak, ők a Parlamentben ülnek.

Jakab Péter többek között azt mondta, azért kell rendszert váltani, hogy a bűnöző oda kerüljön, ahová való. „Így-így, pontosan” – értett egyet a büntetés-végrehajtás feliratos pólót viselő férfi, de hozzátette, hogy ez igaz legyen mind a két oldal esetében.

Természetesen – felelt a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, tisztáva: a bűnnek nincs színe.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »