Izrael ENSZ-nagykövete bejelentette: hamarosan bekövetkezik a „nagyon erős, fájdalmas válasz” Iránnak

Izrael ENSZ-nagykövete bejelentette: hamarosan bekövetkezik a „nagyon erős, fájdalmas válasz” Iránnak

Danny Danon, Izrael ENSZ-nagykövete a CNN-nek azt mondta, az iráni rakétatámadásra adandó izraeli válaszcsapás hamarosan bekövetkezik, és a Közel-Keleten bárhol támadhatnak.

– Ami tegnap este történt, az példátlan válasz volt, és ahogyan ma a Biztonsági Tanácsban is mondtam, nagyon erős, fájdalmas válasz várható rá. Hamarosan bekövetkezik – mondta Danon szerda este.

– Szerintem tudják, hogy képesek vagyunk elérni a Közel-Kelet bármely célpontját, és rajtunk múlik, hogyan és mit célozzunk meg – tette hozzá.

Azzal kapcsolatban, hogy Joe Biden azt az üzenetet küldte Izraelnek, nukleáris létesítményeket nem támadhatnak, Danon azt felelte:

Az USA és más nyugati demokráciák felelőssége kellene hogy legyen, hogy megakadályozzák Iránt abban, hogy nukleáris képességeket szerezzen, különben már túl késő lesz.

Hírdetés

A nagykövet azt állította, Izrael nem akar eszkalációt vagy háborút, de meg kell torolniuk a keddi iráni csapást.

– De ezt a válaszlépést megfontoltan kell megtennünk, mert nem akarunk teljeskörű háborút látni Iránnal. És higgyék el nekem, ők sem akarnak ilyet látni. Megmutattuk képességeinket, amikor a Hamász ellen harcoltunk Gázában, és most a Hezbollah ellen harcolunk Libanonban. Jobb, ha megnézik, mi történt Bejrútban és Gázában, mielőtt háborút kezdenének velünk – fenyegetőzött Danon.

(CNN – Portfólió nyomán)

LGBT-propaganda iráni módra: Lets’s Go Bomb Tel-Aviv!

Ellenőrzött videók: így hullottak Izraelre az iráni rakéták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »