Ízelítő a Remény hetilap 39. számából

Ízelítő a Remény hetilap 39. számából

A Remény hetilap legújabb száma, amely szeptember 29-én, évközi 26. vasárnap jelenik meg, rengeteg érdekes olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Mire való az élet?” címmel megjelent szerkesztőségi bevezető ezúttal a hetilap főszerkesztője, Pápay György Pál tollából származik. A harmadik oldalon található vezércikket Takács Dénes írta meg.

A Faggatózó elnevezésű rovatunkban Bali Mária a Fülekpüspökiben élő Sipka Lászlóval beszélgetett a régiséggyűjteményéről és a füleki Kovosmalt nagyüzemről forgatott dokumentumfilmről. Egy másik cikkében Vadkerti Lőrinc OFM ferences bolíviai missziójáról számol be.

A Napraforgó nevű rovatunkban Ivkovič Krisztina ezúttal a kilencedik Kaptárról, azaz a felvidéki katolikus fiatalok táboráról ír, ahol az egyházi képviselet mondja el élményét.

Hírdetés

A „Levelet kaptunk” című rovatunkban Ragán Dávid tapasztalatait olvashatják az igaz barátságról.

Olvashatnak továbbá a mátraverebély-szentkúti Kisboldogasszony búcsúról, a bodrogszentmáriai szabadtéri szentmiséről és az ipolysági métabajnokságról is.

A legújabb Remény újságban olvashatók jegyzetek és írások többek között Lőrincz Sarolta Aranka, Bodzsár Gyula és Monka Zsuzsanna tollából is.

A vasárnapi homíliát ezúttal Fóthy Zoltán osztja meg az olvasókkal, a Libikóka elnevezésű rovat pedig a gyermekek számára ismét sok érdekességet kínál. A hetilap utolsó oldalán több közelgő esemény közül válogathatnak.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »