Ízelítő a Remény hetilap 2024 évi 15. számából…

Ízelítő a Remény hetilap 2024 évi 15. számából…

A Remény hetilap legújabb száma, amely április 14-én, húsvét harmadik vasárnapján jelenik meg, rengeteg érdekes olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Gondoskodás” címmel megjelent szerkesztőségi vezércikk ezúttal Gábor Bertalan tollából származik. A 3. oldalon található vezércikket Nagy András írta.

A Faggatózó című rovatunkban ezúttal Kalmár Csaba Danczi Mónikával beszélget. Lőrincz Sarolta Aranka a Gyógyító fénysugár című verse mellett egy régi, katolikus hittársulatról is ír.

Müller Péter által olvashatnak a lévai nagyböjti időszak eseményeiről, Monka Zsuzsanna által pedig a nagykaposi, nagyböjti lelki megújulásról. Bali Mária fordításában kilenc szent gondolatait olvashatják, akik segíthetnek nekünk, hogy fejlődjünk és erősödjön bennünk a kapcsolódás és a pozitív viszony a szentgyónás szentségéhez.

Hírdetés

A legújabb Remény újságban olvashatók jegyzetek és írások többek között Bodzsár Gyula, Bertha Éva, Miskei Ferenc, Gujber Zsuzsanna és Sárközi János tollából.

A vasárnapi homíliát ezúttal Zsidó János osztja meg az olvasókkal, a Libikóka elnevezésű rovat pedig a gyermekek számára ismét sok érdekességet kínál. A hetilap utolsó két oldalán számos közelgő eseményről olvashatnak.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!

(Bott Noémi/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »