Ismét keresik a Felvidék legjobb turisztikai szolgáltatóját és éttermét

Ismét keresik a Felvidék legjobb turisztikai szolgáltatóját és éttermét

Az idén 26 éves Az Utazó magazin a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi azt a közönségszavazást, ahol a 2023-as esztendő legjobb turisztikai szolgáltatóira lehet voksolni. Az elmúlt évekhez hasonlóan a magyarországi szolgáltatók – szálláshelyek és éttermek – mellett a legjobb határon túli szolgáltatók teljesítményét is szeretnék elismerni a június 12.-i díjátadó ünnepségen, amit Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár úr is megtisztel a jelenlétével.

A legrégebbi, a nagyközönségnek szóló magyarországi utazási magazin, a 26 éves AzUtazó idén is meghirdeti azt a közönségszavazását, amiben az elmúlt esztendő legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóinak – szálláshelyek, éttermek -, teljesítményét lehet elismerni. Az itt leadott szavazatával Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy Az Utazó magazin június 12.-i díjátadóján, 2023-as teljesítményük alapján, a Felvidéken is a legjobbak kapják meg az elismerést.

A nyékvárkonyi Aranykárász csárda lett az év felvidéki magyar étterme az Utazó magazin közönségszavazásán

Voksaikkal most önök is segíthetik kedvenc turisztikai szolgáltatójukat és éttermét. A szavazók között 10 db. Az Utazó előfizetést és 10 db. útikönyvet sorsolnak ki.

Hírdetés

Szavazni 2024 július 2-ig lehet. Az elismerések átadására a júliusi díjátadónkon kerül sor.

Az internetes kérdőíveket az alábbi linken találja! (Kérjük, az egyes ablakokba írja be válaszait, melyeket egyetlen kattintással, a kérdőív végén található “Küldés” ikonra kattintva küldje el Az Utazó szerkesztőségébe.)

Köszönjük a válaszokat! Szavazni a következő kategóriákra lehet:

Ismét a nyékvárkonyi Aranykárász lett az év felvidéki magyar étterme Az utazó magazin szerint

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »