Íme, öt női steppelt kabát – az influenszerek kedvencei! (X)

Íme, öt női steppelt kabát – az influenszerek kedvencei! (X)

Az idei egyik legnagyobb trend a női steppelt kabát bármilyen mennyiségben. 

Különféle színek, fazonok és anyagok hódítanak a divatvilágban. Ezt jól mutatja az is, hogy sok ismert influenszer választotta egyértelműen a steppelt kabátok valamelyikét az idei szezonális kedvenceként.

Ezek a dögös dzsekik magassarkú mellé és bakancshoz is egyaránt remekül mutatnak. Feldobják a miniruhát, de akár farmerral is összepárosíthatóak. Egyszerre sportos, vagány és elegáns darabok. A steppelt kabátok igazán univerzális darabok. Nem véletlenül lettek az idei divathullám bombasikerei. Vegyük hát végig az öt legtrendibb steppelt fazont.

Lezser, oversize fazonú darabok: az idei szezon abszolút kedvencei

Ahogy visszatért a nyolcvanas évek romantikája a mai divatba, úgy tértek vissza vele az oversize kabátok is. Bájos megjelenésükkel egyszerre tudnak kislányosan kedves, ugyanakkor nőiesen dögös hatást kelteni. Mintha egy kellemes, puha takarót terítettünk volna magunkra: meleg, kényelmes és stílusos viselet az elegánsabb és hétköznapi öltözékhez egyaránt. Ebből a típusból a rövid és hosszú fazonok is széles körben elterjedtek. Akadnak köztük köntös jellegű verziók, de a cipzáras darabok is igazán extravagáns megjelenést kölcsönözhetnek a megfelelő ruházattal.

Hosszú steppelt kabátok: az örök divat részei

Hírdetés

A hosszú, ballon fazonú steppelt kabátok nem ismeretlenek teljesen a divat területén. Néhány éve hasonlóan nagy sikert futottak. Most újra visszatértek és a legnagyobb kedvenccé nőtték ki magukat sok véleményvezér szerint. Az ilyen hosszú kabátok garantáltan tetőtől talpig melegítenek, ezért a fagyos hideg téli esték sem okozhatnak gondot velük.

Prémes gallérok, steppelt anyagok és derékövek: nőies elegancia megjelenítői

Igazi vagány stílust csempészhet a ruhatárba egy prémes gallérral kiegészített, steppelt hosszú kabát derékövvel. Csodálatosan karcsúsít, melegít és az egyik legtrendibb stílust képviseli az idei divat terén – nem lőhetünk vele mellé, bármilyen alkalomhoz is öltözünk. Egy visszafogottabb színnel az elegáns eseményektől kedve a mindennapi viseletig tökéletes választás. A nőies elegancia egyik legmeghatározóbb darabja a mostani szezonban, így bárki számára bátran ajánljuk.

Bomber dzsekik: a lassacskán már klasszikusnak számító darabok

A női bomber dzsekik, úgy néz ki, tarolnak az idén. Ezekből pedig a steppelt verzió nyerte el leginkább a véleményvezérek tetszését. Lehet karcsúsított vagy sima, testhezálló darab. Hordhatjuk finom pasztellben vagy cukorkaszínekben is. A lényeg, hogy az idei trendek alapján kiváló átmeneti kabátok és stílusos viseletnek számítanak, amelyek a divatlisták előkelő helyén ékeskednek.

Rövid, sportos fazonok: a lazaságot kedvelőknek

A szteppelt kabátok világa azoknak a hölgyeknek is kiváló darabokat soroltat fel idén, akik inkább a lazaságot részesítik előnyben. Számtalan olyan, már sportruházatba sorolható dzsekit találhatunk, amelyek a divatvilágon belül is viszik a trendet. Rövid szabás, sportos megjelenés és nem csupán a reggeli kocogás mellé. Ezek a trendi kabátok szinte bárhol megállják a helyük mindennapi életünkben, csak győzzük megtalálni a megfelelő darabot. Egy jó példát szolgáltat erre a Bolf kínálata, amely megmutatja, milyen széles is az idei paletta.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »