"Edzőbohócozás" a hoki-vb-n: videónyilatkozatot adott ki a csapatkapitány

"Edzőbohócozás" a hoki-vb-n: videónyilatkozatot adott ki a csapatkapitány

Erdély Csanád szerint Galló Vilmos szerencsétlen nyilatkozatát a csapaton belül azonnal helyretették, mindenki az olaszok elleni meccsre fókuszál.

Mint ismert, meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett Romániától a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon a magyar válogatott, ezt követően Galló Vilmos, a válogatott csatára bohócnak nevezte a csapat 73 éves kanadai edzőjét, Don MacAdamet.

Hírdetés

A hazai jégkorongszövetség gyors lezárását ígérte az ügynek, Galló Vilmos szűkszavú közleményben kért bocsánatot a keresetlen szavú tévés nyilatkozatért – igaz, a válogatott öltözőjében feszült hangulatot senki sem cáfolta eddig -, csütörtökön pedig Erdély Csanád, a válogatott csapatkapitánya adott videónyilatkozatot az elitligába jutásról döntő két mérkőzést megelőzően (az ellenfelek Olaszország és Szlovénia lesznek).

Erdély Csanád a videóban azt mondta, ugyanolyan egységes a válogatott, mint korábban volt, az olaszok legyőzésére koncentrál, sikerült is rendezni a helyzetet a játékosok és az edzői stáb közt. „Galló Vilmos emocionális játékos, mindig nyerni akar, nagyon frusztrálja, ha kikapunk” – mondta még csapattársa védelmében. A sajtónak is üzent: ne cikkezzenek erről az esetről, a csapatnak most nyugalomra van a legnagyobb szüksége. Rávilágított, a románok elleni vereség nem befolyásolta azt, hogy Szlovénia és Olaszország közül az egyik csapatot meg kell verni. A szurkolóknak is üzent: mindent köszönnek nekik.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https://www.facebook.com/magyarjegkorong/videos/3817676095225307/&show_text=false&width=560&t=0


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »