Igen ritka döntéssel kaszált el egy leforgatott filmet a Netflix

Igen ritka döntéssel kaszált el egy leforgatott filmet a Netflix

Elkaszálták a Kémek hídja című film rendezőjének új alkotását.

A Hale Berry főszereplésével készülő The Mothership című sci-fi thriller forgatása már 2021-ben befejeződött, az utómunkálatokat azonban január végén abbahagyták, mivel a pletykák szerint rengeteg jelenetet kellett újravenni, ami túl drága mulatságnak bizonyult. Mi több, az időközben „megöregedett” gyerekszínészek szerepeltetésével kapcsolatos problémák is felmerültek – írta a The Guardian alapján az Index.

Bela Bajaria, a streamingszolgáltató tartalomért felelős vezetője, valamint a filmes részleg ideiglenes vezetője hangsúlyozta: „Ha belegondolnak, hogy mennyi mindent készítünk, ez ritka dolog”.

Hírdetés

Mint mondta, rengeteg problémájuk lett a gyártás alatt, főleg kreatív téren, ezért a csapat úgy érezte, az a helyes, ha nem készül el az alkotás, inkább egy új projektbe kezd a stáb.

A film főszerepében az Oscar-díjas színésznő egy anyát alakítana, aki egy földönkívüli tárgyat talál a farmján. A film Matthew Charman brit író-rendező munkája, aki a Kémek hídja forgatókönyvéért Oscar-jelölést kapott.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »