Honleányi buzgalommal és maszk nélkül ült be a plenáris ülésre az AUR szenátora

Diana Șoșoacă, az AUR szenátora nem volt hajlandó védőmaszkot viselni a szenátus plenáris ülésén. Orvosi problémákra hivatkozott, és azt mondta, hogy orvosi igazolása van. Az AUR szenátora 6 perces videót is közzé tett a Facebook-oldalán, amelyben bemutatja a belső terét a szenátusnak, a felvétel alatt végig maszk nélkül van.

Hírdetés

A szenátor élő közvetítését rögtön kiszúrták az újságírók, fotóriporterek, akik nemcsak lencsevégre kapták a maszk nélküli „honanyát”, hanem Nicolae Ciucă ideiglenes miniszterelnök is megkérdezték, hogy mi a véleménye arról, hogy Diana Șoșoacă, az AUR szenátora . A megbízott kormányfő azt mondta, hogy a szabály mindenkire vonatkozik, illetve „az illetékes intézményeknek ellenőrizniük kell, hogy valóban van-e felmentése a szenátornak arra nézve, hogy ne viseljen maszkot”.

Arra a kérdésre, hogy értesít-e valamilyen állami intézményt, Ciucă azt mondta, hogy „ezek az intézmények a jogszabályok értelmében, feljelentés nélkül is vizsgálatot indítanak, ha szükséges”. (G4Media/hírszerk.)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »